Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΦΙΛΜΠΑ

Πριν λίγες μέρες τελείωσε και επίσημα η μεταγραφική περίοδος των Αθλητών βάσει του Αθλητικού Νόμου και των αποφάσεων της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ.

Το Αθλητικό Σωματείο ΦΙΛΜΠΑ (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) πρόσθεσε άλλους τρεις πολύ ταλαντούχους οδηγούς στο “ρόστερ” της, που έχουν βλέψεις για πολλά βάθρα και διακρίσεις το 2018.

  1. Ντίνος Ζυγογιάννης

Ένας αθλητής που πρωταγωνίστησε το 2017 στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων με την δεύτερη θέση στην κατηγορία Formula Saloon Turbo-2 να είναι κεκτημένο, μετά από μια πολύ ανταγωνιστική χρονιά και αρκετές ατυχίες.

Ο οδηγός από την Θήβα δηλώνει έτοιμος και για το 2018 αφού το Audi A3 του, είναι ανανεωμένο σε πολλά επίπεδα και περιμένει την έναρξη του Πρωταθλήματος στον Διόνυσο.

2. Χριστόφορος Γερολυμάτος 

Ο Χριστόφορος Γερολυμάτος είναι ένας Πατρινός οδηγός που το 2017 έριξε το βάρος του στην εξέλιξη του Toyota Starlet του, συμμετέχοντας σε 2 Αγώνες του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος σε Ζάκυνθο και Πάτρα.

Πλέον το αυτοκίνητο είναι 100% έτοιμο και το μόνο που μένει για τον Χριστόφορο είναι να πατήσει το κουμπί εκκίνησης του κινητήρα.

3. Φώτης Θωμάς 

Ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους οδηγούς του kart. Ο Φώτης Θωμάς έχει διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ είναι ένας από τους Αθλητής που εμπνέουν σεβασμό στους αντιπάλους του.

Για το 2018 έχει μεγάλα σχέδια, κάνοντας παράλληλα και τις σπουδές του.