Το Super B Χορηγός Επικοινωνίας του 6ου Patras Motor Show

Κεντρικός Χορηγός Επικοινωνίας του 6ου Patraas Motor Show είναι το Super B. Το μεγαλύτερο κανάλι της Δυτικής Ελλάδας σε απόλυτη συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα προβολής για τις συνεργαζόμενες με το 6o PMS επιχειρήσεις,

 

Γενικές Πληροφορίες

SUPER B THΛΕΟΡΑΣΗ – TO ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

Έτος ίδρυσης –λειτουργίας : 1989 ( 27  χρόνια  τηλεόραση) .

Εμβέλεια μέσω της  DIGEA: Πελοπόννησος , παράλια αττικής, νησιά αργοσαρωνικού &  ιονίου . Έδρα: σήμερα είναι το μοναδικό κανάλι με έδρα την Πάτρα .

Τηλεθέαση :  Πρώτος τηλεοπτικός σταθμός  στο σύνολο των ερευνών  που έχουν γίνει από το υπουργείο τύπου αλλά και ιδιωτικών εταιριών.

Το πρόγραμμα καλύπτει όλες τις ανάγκες  – απαιτήσεις των τηλεθεατών προβάλλοντας παραγωγές ειδησεογραφικές, ενημερωτικές, πολιτισμού, κοινωνικές, διασκέδασης ,ψυχαγωγίας.  Αναλυτικές πληροφορίες και δείγματα έργων στην ηλεκτρονική διεύθυνση  www.superb.gr   

ΒRAND   ( www.brand.gr )

Αντικείμενο εργασιών: Τηλεοπτικές παραγωγές σε ολόκληρη την Ελλάδα, marketing, management, παραγωγές κινηματογράφου,σίριαλ, video clip καλλιτεχνών, ντοκιμαντέρ,εταιρικά video ,φωτογραφίσεις , ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

Super B black