Στο Ναύπλιο συνεχίστηκαν τα Σεμινάρια Νέων Κριτών

Λίγες εβδομάδες μετά το πρώτο Σεμινάριο Τεχνικών Εφόρων του 2018 στην Αθήνα, η Επιτροπής Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΟΜΑΕ ολοκλήρωσε με επιτυχία αντίστοιχο Σεμινάριο επιμόρφωσης νέων Κριτών στο Ναύπλιο το διήμερο 24-25 Μαρτίου 2018, σε συνεργασία με το Σωματείο ΑΛΜΑ 4Χ4 Ναυπλίου.

Το Σεμινάριο έλαβε χώρα στο ΚΕΚΑΠ (Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Αργολίδας) και περιλάμβανε την πρώτη μέρα το θεωρητικό μέρος τη εκπαίδευσης, στο οποίο αναλύθηκαν τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις των κριτών και στελεχών, πριν τις γραπτές εξετάσεις των μαθητευόμενων. Τη δεύτερη μέρα οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την πρακτική εκπαίδευση, μέσω προσομοίωσης των διαδικασιών του αγώνα.

Οι εκπαιδευτικές διημερίδες της ΟΜΑΕ ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2014, με σκοπό την επιμόρφωση Κριτών, Αγωνοδικών, Αλυταρχών, Τεχνικών Εφόρων, Βαθμολογητών Drift κ.λπ. και κατά συνέπεια την ανάπτυξη των ελληνικών αγώνων.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, το επόμενο Σεμινάριο είναι προγραμματισμένο για τα Ιωάννινα το διήμερο 14-15 Απριλίου 2018 σε συνεργασία με το Σωματείο ΕΛΕΤΑ, και το μεθεπόμενο για τις 12-13 Μαΐου 2018 στο Ρέθυμνο της Κρήτης με το Σωματείο ΜΑΡΣ.