Στο δεύτερο σκαλί του Πρωταθλήματος Drift ο Ηρακλής Λεοντής

Ο Ηρακλής Λεοντής μετά την Τρίτη θέση στον Τελικό του Πανελληνίου Drift 2017 που πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα από την ΦΙΜΑ, παρέμεινε στο Δεύτερο σκαλί του βάθρου για το Πρωτάθλημα. Μετά από ένα συναρπαστικό Πρωτάθλημα αφού ο Πρωταθλητής πλέον Χρήστος Χαντζάρας έχει μόλις ένα βαθμό διαφορά από τον Λεοντή.

Ο Ηρακλής Λεοντής με ένα κείμενό του ευχαριστεί όσους στήριξαν την προσπάθειά του και μας “ζεσταίνει” για το 2018:

 

“Έπειτα από τον τελευταίο Αγώνα στον Μαραθώνα και την ανακήρυξη μας ως πρωταθλητές από την διοργάνωση, και βάζοντας κάτω τα νούμερα με μαθηματική ακρίβεια το αποτέλεσμα παραμένει με τον Christos Chantzaras να έχει το προβάδισμα στο Πρωτάθλημα με 1 βαθμό, ως εκ τουτου Πρωταθλητής για το 2017 είναι ο Χρήστος! Συγχαρητήρια λοιπόν στον Χρήστο και την ομάδα του!!!

Μετά από 7 συναρπαστικούς γύρους σε όλη την Ελλάδα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift 2017 έλαβε τέλος, με την Infinity Racing Team να παίρνει την Δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν στους χορηγούς μας Ιnfinity Sarakakis, στους Μεγάλους Χορηγούς μας Egglezopoulos Tires που μας παρείχε αμέτρητα λάστιχα για όλο το Πρωτάθλημα και την NTTS που είχε πάντα το αγωνιστικό μας ετοιμοπόλεμο και χωρίς προβλήματα, την Doxakis Custom Paints , την Εταιρεία Connolly Leather για την πολύτιμη υποστήριξη στους αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος, την Racing Star για τον εξοπλισμό, την ENERGIE JAPAN PARTS , την Aerialviews για τα φανταστικά βίντεο, την Bardahl-Auto Greece για τα λιπαντικά μας, την GPexhaust που έχει αναλάβει και την εξέλιξη του αγωνιστικού για το 2018, την εταιρεία Link ECU για τα ηλεκτρικά, και φυσικά τους χορηγούς επικοινωνίας 4Troxoi και ειδικά εάν τεράστιο ευχαριστώ στο Automotopatras.gr που μας στηρίζει όλα αυτά τα χρονιά. Κυρίως όμως συγχαρητήρια σε όλους τους συναθλητές μας που έλαβαν μέρος στο φετινό Πρωτάθλημα γιατί χωρίς αυτούς και τις ομάδες τους που κρύβονται από πίσω, το φετινό Πρωτάθλημα δεν θα είχε καμία αξία…Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην λέσχη μου ΑΛΕΖ για όλα όσα έχει κάνει για εμένα και τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό… Ετοιμαστείτε για εάν πολύ δυνατό 2018… Stay tuned…”