Στις 16 -17 & 18 Ιουνίου το 7o Patras Motor Show

 

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργανώνει, στις 16 -17 & 18 Ιουνίου 2017,  για 7η συνεχή χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον  Μώλο της Αγ. Νικολάου,

Συνδιοργανωτής είναι η Αντιπεριφέρεια Νομαρχιακής Ενότητας Αχαίας ενώ, η Εκδήλωση έχει την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Ο καθιερωμένος πλέον χώρος του Μώλου της Αγ. Νικολάου θα φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά την διοργάνωση την Παρασκευή 16 το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017.

Μετά την μεγάλη επιτυχία των προηγουμένων χρόνων η Οργανωτική Επιτροπή του PMS κάνει τεράστιες προσπάθειες ώστε φέτος να είναι καλύτερο από πέρισυ.

Το αίσθημα ευθύνης για την διατήρηση της παράδοσης έχει μετατραπεί σε χρέος καθώς η Αχαική Πρωτεύουσα έχει τεράστια ιστορία στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.

Η ποιοτική αναβάθμιση της Εκδήλωσης, αλλά και η Πανελλαδική προβολή του θεσμού, είναι καθήκον πλέον, τόσο για το καλό της πόλης μας όσο και των Εκθετών της..

Το PMS και φέτος θα προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα, με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές, τα Ιστορικά οχήματα, τα εκθέματα Αντιπροσωπειών και τις λοιπές Επιχειρήσεις.

Στην εκδήλωση, όπως συνήθως, θα υπάρχουν πολλά events, συναυλίες, αλλά και ο καθιερωμένος πλέον διαγωνισμός γνώσεων με την Ονομασία “QUESTIONS & MOTORS”.

Φέτος για πρώτη φορά επίσημα θα διεξαχθεί και επίσημος διαγωνισμός, με την ονομασία «DB Contest by 7o PMS», όπου αυτοκίνητα θα αναμετρηθούν για το πιο δυνατό ηχοσύστημα.

Η  ΦΙΛΜΠΑ με αναρτήσεις στο site www.automotopatras.gr/pms αλλά και στην σελίδα Patras Motor Show στο Facebook, κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6906611682 κ. Καπετανάκη Μάρκο Γραμματέα της Εκδήλωσης.

Για θέματα MARKETING, Διαφημιστικής Υποστήριξης και Χορηγιών επικοινωνήστε στo 6934792022 κον Καπετανάκη Νίκο και email : markoskapetanakis@hotmail.com.

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει τους υποψήφιους Εκθέτες – Συμμετέχοντες ότι θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

Από το Γραφείο Τύπου του 7ου  Patras Motor Show