Στην βροχή για να βοηθήσει ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ

Είναι μερικές φορές που πρέπει να δίνεις τα ταπεινά εύσημα σου σε μερικούς ανθρώπους.

Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και η Κυριακή 16-07 κατά την διάρκεια της Ανάβασης Δημητσάνας, όπου λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου σκέλους, άνοιξαν οι ουρανοί και δεν σταμάτησε να βρέχει μέχρι και τις απονομές.

Στον Αγώνα έδωσε το παρόν και ο Πρόεδρος της ΟΜΑΕ κ. Δημήτρης Μιχελακάκης, ο οποίος (προς τιμή του), δεν “εκμεταλλεύτηκε” το αξίωμα του ώστε να κάτσει κάτω από μία τέντα. Πραγματικά αξίζει συγχαρητηρίων η προσπάθειά του να βοηθήσει στην διεξαγωγή του Αγώνα, από οποιοδήποτε πόστο, αφήνοντας πίσω του αξιώματα και θεσμού.

Ο φακός του automotopatras τον “συνέλαβε” την ώρα που γινόταν προσπάθεια από τα μέλη της Οργάνωσης για την εξεύρεση χώρου για την τελετή Απονομής, μέσα σε καταρρακτώδη βροχή να δίνει την χείρα βοηθείας του, στην όλη προσπάθεια και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Σύμμαχοι η κ. Τόγελου, ο κ. Ντούσιας, το “Μπαντουνάκι” αλλά και κανα 2-3 ακόμα, που έγιναν μούσκεμα (όχι ότι δεν ήταν από πριν).

Για να λέμε τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους. Οδηγούς, Μηχανικούς, θεατές, Στελέχη. Μέχρι να μπούμε όλοι στα αυτοκίνητα για την επιστροφή, το ευχαριστηθήκαμε. Παρά την ταλαιπωρία.