ΣΟΑΑ Skoda Ενιαίο 2018 – Skoda Makris: Αποτελέσματα για το “Βάπτισμα Πυρός”

Όταν στην εποχή που ζούμε βρίσκονται εταιρείες που έχουν την δυνατότητα και στηρίζουν έμπρακτα τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, δεν ξέρεις πως να διαχειριστείς τα αισθήματά σου.

Η Skoda Μακρής λοιπόν έχει πλέον στην ιδιοκτησία της 4 Skoda Fabia του επάθλου του Ενιαίου και διοργάνωσε έναν διαγωνισμό στο Kartodromo Αφιδνών μεταξύ νέων οδηγών, ώστε να επιλέξει τους 4 καλύτερους όπου θα του παραχωρήσει τα 4 αυτά αυτοκίνητα για να τρέξουν στον θεσμό για το 2018.

Ο διαγωνισμός πραγματικά προβλημάτισε ευχάριστα τους διοργανωτές λόγο των πολλών αιτήσεων, όμως 32 ήταν οι τυχερή που επιλέχτηκαν βάση κριτηρίων να πάρουν το εισιτήριο για τα προκριματικά.

Με εξεταστές – εκπαιδευτές τους “Στρατισσίνο” (Στρατής Χατζηπαναγιώτου), Νίκος και Βασίλη Ζάχο αλλά και τον Γιώργο Καμιτσάκη, η διαδικασία δεν θα μπορούσε παρά να είναι αξιοκρατική με υψηλά στάνταρ και απαιτήσεις. Το “μάτι του νόμου” ήταν εκεί και δεν ήταν άλλος από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Δημήτρη Μιχελακάκη όπου έδωσε άλλη διάσταση στην επισημότητα του Διαγωνισμού. Το παρόν έδωσε και ο  Διευθυντής πωλήσεων και marketing της Skoda στην Ελλάδα, κ. Ανδρέας Χαλμπές.

Η διαδικασία ξεκίνησε με τους υποψηφίους να περνούν από μια “ανάκριση” – συνέντευξη από τον μαιτρ “Στρατισσίνο”, ενώ μετά σειρά πήρε το πρακτικό μέρος εντός πίστας με τα ενοικιαζόμενα kart. Οι υποψήφιοι είχαν την ευκαιρία αμέσως μετά να συνοδηγήσουν με του κριτές να κρατούν σφιχτά το τιμόνι από “πολιτικά” Skoda Fabia παραδίδοντας μαθήματα άρτιας οδήγησης.

Το έργο των υποψηφίων ήταν σχετικά εύκολο (όσο μπορείς να το πεις) αφού έπρεπε να κάνουν έναν γύρο πιστό αντίγραφο από ότι τους έδειξαν οι Κριτές.

Η επιτροπή, αμέσως μετά, συνεδρίασε πλέον με δεδομένα και επέλεξε τους 10 καλύτερους όπου είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν να Skoda Fabia του Ενιαίου με στόχο του καλύτερο δυνατό χρόνο. Τέλος επιλέχτηκαν 8 οδηγοί όπου αύριο Τετάρτη θα περάσουν από την Τελική συνέντευξη στις εγκαταστάσεις της Skoda Μακρής.

 

Η τελική οκτάδα

1. Ευάγγελος-Αδάμ Βούλγαρης

2. Ευστράτιος Γαλανόπουλος

3. Σπυρίδων Γαλεράκης

4. Χριστόφορος Γρατσιάς

5. Γεράσιμος Θεοχάρης

6. Γιώργος Λαλιώτης

7. Αντώνης Μπουραντάς

8. Ιωάννης Πλάντζας

ΦΩΤΟ : 4troxoi.gr