Σεμινάριο Κριτών Αυτοκινήτου Στην Κόρινθο

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Κόρινθο σεμινάριο θεωρητικών και πρακτικών, για υποψήφιους Δόκιμους Κριτές, από το οποίο προέκυψαν 25 νέοι κριτές.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Α.Λ.Α.Κορινθίας , την ΕΠ.Α. και την Επιτροπή Εκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Ο.Μ.Α.Ε., στο πλαίσιο  στα πλαίσια της προσπάθειας για την ανανέωση και ανάπτυξη του έμψυχου δυναμικού του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα μας και ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας αποδείχθηκε ιδανικός χώρος φιλοξενίας για το σεμινάριο, που χωρίστηκε στο θεωρητικό και στο πρακτικό μέρος. Το Σάββατο 2 Απριλίου, οι Σπύρος Ζηρόπουλος και Νίκος Παπασταθόπουλος ανέλαβαν το θεωρητικό μέρος, μετά την παρουσίαση του οποίου έγιναν γραπτές εξετάσεις για τους 25 δόκιμους κριτές που συμμετείχαν. Την Κυριακή 3 Απριλίου διεξήχθη το πρακτικό μέρος, με τους εκπαιδευόμενους να βρίσκονται στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου ( Φλοίσβος).  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε για όλους η προσομοίωση της διδαχθείσας  θεωρίας,  στην ειδική διαδρομή που «στήθηκε» στο λιμάνι της Κορίνθου.

Σημειώνεται, πως στο σεμινάριο πήραν μέρος κριτές από την Κορινθία, την Αττική (Α.Λ.Α.), την Αργολίδα (4Χ4 Ναυπλίου.Triskelion) και την Αρκαδία( A.Λ.Τρίπολης).

Η Α.Λ.Α. Κορινθίας  ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν και ελπίζει σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία στις ειδικές διαδρομές των Ελληνικών αγώνων, ενώ επιπλέον ευχαριστεί τους εκπαιδευτές, το Επιμελητήριο Κορινθίας και τον Δήμο Κορινθίων για την φιλοξενία.