ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ : Κανονισμός και Δήλωση Συμμετοχής

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας, η ΦΙΛΠΑ και ο Όμιλος για την UNESCO Β. Προαστίων, που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την αξία και τον ρόλο που διαδραματίζει στη σύγχρονη εποχή η γυναίκα, διοργανώνουν την Κυριακή 18 Μαρτίου το ΡΑΛΛΥ ΑΜΑΖΩΝ 2018.

Τα πανέμορφα ιστορικά αυτοκίνητα «αντίκες», ηλικίας 30 έως και 70 ετών, θα συγκεντρωθούνστον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονα στη Πεύκη στις 10:15 προκειμένου να τα θαυμάσει το κοινό.

Στις 12:00 οι συμμετέχοντες θα εκκινήσουν με κατεύθυνση τον Αγ. Στέφανο, Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Αγ. Μερκούριο και Μαλακάσα με τερματισμό τη Λυκόβρυση όπου θα γίνει η απονομή των επάθλων στους νικητές και η παράθεση γεύματος στους συμμετέχοντες και συντελεστές της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν αμιγώς γυναικεία αλλά και μικτά πληρώματα, με την προϋπόθεση να είναι υποχρεωτικά οδηγός η ΑΜΑΖΩΝΑ.

ΛΗΞΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ: ΤΕΤΑΡΤΗ 14 Μαρτίου 2018 στις 21:00.

Το παράβολο συμμετοχής για διμελές πλήρωμα ανέρχεται σε €65 και περιλαμβάνει: έξοδα διοργάνωσης, ασφαλιστική κάλυψη της εκδήλωσης και γεύμα απονομής.

 

ΕΠΑΘΛΑ

Έπαθλα απονέμονται στο 1ο, 2ο και 3ο πλήρωμα της Γενικής Κατάταξης (οδηγός – συνοδηγός), 1ο2ο 3ο αμιγώς γυναικείο πλήρωμα και στο 1ο , 2ο 3ο μεικτό πλήρωμα. Όσοι πάρουν κύπελλο στη Γεν. κατάταξη, δεν θα πάρουν κύπελλο στις άλλες δύο κατηγορίες.

Το Ράλλυ θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Διεθνή Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA, τον ισχύοντα ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ της ΦΙΛΠΑ και τα τυχόν συμπληρωματικά Δελτία Πληροφοριών που θα εκδοθούν.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΠΑΓΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ