Πρωτιά εις τριπλούν για Μαργαρώνη – Αφαλωνιάτη

Την Κυριακή 10 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στον Μπράλο Φθιώτιδας το 7ο Autovision Ράλλυ Σπριντ Μπράλου, που διοργανώθηκε από το Αθλητικό Σωματείο “Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας” (Α.Λ.Α.Λ.) και αποτέλεσε τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ασφάλτινων Ράλλυ Κεντρικής Ελλάδος και του Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων.

Σε μεγάλη μάχη με απρόβλεπτη εξέλιξη μέχρι το τελευταίο πέρασμα, εξελίχθηκε η προσπάθεια για επικράτηση στην Κατηγορία F2. Οι καιρικές συνθήκες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, από τη στιγμή που η πρόσφυση του οδοστρώματος άλλαζε διαρκώς. Νικητές αναδείχθηκαν τελικά οι Πατρινοί Αθλητές του ΑΟΠ Ανδρέας Μαργαρώνης-Μιχάλης Αφαλονιάτης (Citroen Saxo, C5-A6), οι οποίοι επέδειξαν σταθερότητα, όντες ταχείς και συνάμα σταθεροί, με αποτέλεσμα να φτάσουν στη νίκη σε μια άκρως ανταγωνιστική κατηγορία, κερδίζοντας ταυτόχρονα και την κλάση C5 και της Α6.

Μετά την άτυχη έναρξη της αγωνιστικής χρονιάς με το 26ο Αττικό Ράλλυ Σπριντ όπου εγκατέλειψε το πλήρωμα από ένα ρουλεμάν συμπλέκτη, το πλήρωμα έκανε έναν φανταστικό αγώνα στον Μπράλο και μια πρώτη θέση εις τριπλούν.

Καλή συνέχεια από εμάς αφού το automotopatras.gr θα είναι και όλο το 2016 χορηγός επικοινωνίας της προσπάθειας των μελών του ΑΟΠ.