Πρωταθλητής ο Σπύρος Κολόκας στο TRC

Με τον 6ο και τελευταίο γύρο του TRC να ολοκληρώνεται στο Διαδρόμιο στο Σπαθοβούνι τα μαθηματικά πήραν φωτιά και ανακήρυξαν Πρωταθλητές.

Στα 1400 κυβικά Πρωταθλητής ανακηρύχθηκε ο Σπύρος Κολόκας που έτρεχε όλη την χρονιά με το αυτοκόλλητο του automotopatras.gr στο πλάι. Μετά από μία δύσκολη χρονιά και πολύ ανταγωνιστική ο οδηγός από την Ζαχάρω κατάφερε και μάζεψε τους πολύτιμους βαθμούς που τον ανέβασαν στο πρώτο σκαλί.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν και η νίκη στον τελευταίο Αγώνα αφού δεν θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα η χρονιά.

Ο Σπύρος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν και τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει το όνειρό του, αναφέροντας χαρακτηρηστικά :

Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Θείο μου Δημήτρη Δημητρόπουλο για την παραχώρηση του αυτοκίνητου. Τον Χρήστο Κουφό από την Koufos Racing Team, που ήταν δίπλα μου σε όλους τους αγώνες. Τον Παρασκευά Τερζή της Τερζής Ζωοτροφές, τον Γιώργο Τερζή της Optical gallery, τον Γιάννη Σάσσαλο της Sassalos Dynocenter, τον Ηρακλή Λεοντή της Bizzare stickers, τον Γιάννη Ντάκαρη της Ντάκαρης αυτοκίνητα, τον Μάκη Τριανταφύλλου της Lukoil lubricants, τον Θάνο Αλεξανδρόπουλο του Esquina cafe στη Ζαχάρω, τον Τάσο Ρουμελιώτη του Barcode, τον Αντώνη Αγγελόπουλο της Ελίν στην Αρχαία Ολυμπία, τον Αντρέα Μπαντούνα με Είδη διατροφής και τον Ιαν Παπανικολάου της Xessorace.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστώ τον Χρήστο Μάντεση που με τον τρόπο του μας βοήθησε στις χορηγίες. Φυσικά το automotopatras.gr και τον Μάρκο Καπετανάκη.
Και τον φίλο και παλαιό αγωνιζόμενο Περικλή Σκόνδρα για την παραχώρηση της αγωνιστικής φόρμας για όλο τον θεσμό.