Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος

H Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ την Κυριακή 18/09/2016, θα διοργανώσει ακόμα έναν αγώνα για το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος στην πίστα “Δωροθέα Αναστασοπούλου” πίσω απο το εργοστάσιο της ΕΑΣ στο Αίγιο.
Ο αγώνας , οποίος θα ξεκινήσει 09:45 , είναι ο δεύτερος για τον θεσμό και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλές συμμετοχές απο όλη την Ελλάδα ενώ το θέαμα για ακόμα μία χρονιά θα είναι συναρπαστικό καθώς ο πρώτος αγώνας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς συγκέντρωνοντας 80 συμμετοχές .
Οι κατηγορίες που θα αγωνιστούν ειναι η Expert , η MX1 , η ΜΧ2 , η OPEN και φυσικά η 2 μικρότερες κατηγορίες των λιλιπούτιων αναβατών MX65 και MX85.
Ήδη η πίστα είναι έτοιμη να υποδεχτεί τους αγωνιζόμενους καθώς τελείωσαν όλες οι εργασίες που έπρεπε να γίνουν απο τα μέλη της Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. όλο το προηγούμενο διάστημα.
Σας περιμένουμε όλους, να χειροκροτήσουμε μαζί όλους τους αναβάτες για το θέαμα που θα μας προσφέρουν ενώ και οι τοπικοί οδηγοί αναμένεται για ακόμα μία φορά να μας προσφέρουν διακρίσεις στις κατηγορίες τους ο καθένας ξεχωριστά.
Χορηγοί του αγώνα είναι το ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ μεζεδοπωλείο-cafe , ο Σπυρόπουλος Αναστάσιος με τις ασφάλειες NP και την πάροχο ηλεκτρικού ρευματος WATT+VOLT ,
τα ελαστικά ΦΡΑΓΚΟΣ, το ΜΟΤΟ ΚΑΡΑΦΩΤΙΑΣ συνεργείο μοτοσυκλετών, το κατάστημα οπτικών ΚΟΤΤΑΣ , το συνεργείο μοτοσυκλετών KOULOURIS , τα αρτοποιεία ΜΠΟΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, η ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΤΕΝΤΟΤΕΧΝΙΑ, το κρεοπωλείο ΔΕΛΛΗΓΙΑΝΝΗΣ , το καφέ ΜΠΡΙΚΙ , το κουρείο IL BARBERIE και τα επιπλα MOBILELINE. Χορηγός επικοινωνίας ειναι ο Γεωργαντάς Βασίλης που μας βοήθησε ιδιαίτερα ακόμα μία φορά για την προβολή του αγώνα .