Επιστρέφουν οι Ταχύτητες;;; Έγινε η συνάντηση με τους οδηγούς.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 η προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου αθλητισμού Ελλάδος με οικοδεσπότες την Αρχή του σπορ.

Παρόν η Πρόεδρος της ΕΠΑ κ. Αννίτα Πασσαλή , ο Διευθυντής κ. Νίκος Παπασταθόπουλος τα μέλη της Επιτροπής Νίκος Πλέσσας και Σεβνταλής Γιώργος, ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ κ. Μάριος Ηλιόπουλος, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Νάσος Παπακώστας και το μέλος Παύλος Αλέπης.

Δυστυχώς οι οδηγοί δεν ήταν αρκετοί αλλά έγινε μια συζήτηση και τέθηκαν θέματα γύρο από την απραγία στον χώρο των Αγώνων ταχύτητας. Τα θετικά συμπεράσματα της συζήτησης είναι η συμμετοχή των F3 και πάλι στο πρόγραμμα του Αγώνα, οι νέες κατηγορίες που θα δημιουργηθούν αλλά και τα έπαθλα από την SEAJETS στους νικητές.

Η συζήτηση διήρκεσε πάνω από 2 ώρες και ευελπιστούμε να βγήκαν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την έναρξη της επανόδου των Αγώνων Ταχύτητας.

Έτσι περιμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση από την ΟΜΑΕ για την επόμενο Αγώνα ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 18-19 Ιουνίου 2016.

Υπομονή…

ΦΩΤΟ : Δήμος Ριζικάρης