Πολύ δυνατές μάχες έβγαλαν τον νικητή του 3ου γύρου του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift

Νικητής του 3ου γύρου του πανελλήνιου πρωταθλήματος ο Νίκος Ζιλιμπινάκης, μετά από καπνιστή μονομαχία με τον Τσιλιμπόνη Γιώργο. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Τάσος Χάρκας μετά από τη νικηφόρα μάχη του μικρού τελικού εναντίον του Χριστοδούλου. Νικητής της SL o Γελαδάς μετά από μάχη με τον Νταγιαμά. Στην 3η θέση ανέβηκε ο Μανής μετά από μονομαχία με τον Ρουσόπουλο. Εξαιρετική μέρα στο Ν.Ρύσιο αν και ο καιρός δεν ήταν ότι καλύτερο, με υπερβολική ζέστη το πρωί και αρκετά σύννεφα το απόγευμα.
Δυστυχώς η προπόνηση του Σαββάτου πλήγωσε τα αυτοκίνητα των Ευθυμιάδη και Χριστοδούλου Βασίλη από τη Λάρισα αλλά και του Κωνσταντάρα που δυστυχώς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν και στην Κυριακή. Οι οδηγοί της Θεσσαλονίκης φάνηκε να έχουν το προβάδισμα από νωρίς λόγω έδρας, αλλά αυτό δεν πτόησε τους επισκέπτες να ακολουθήσουν στους απαιτητικούς ρυθμούς τους. O Παπαντωνίου εμφανίστηκε για πρώτη του φορά με το αναβαθμισμένο του 200SX, κάνοντας εξαιρετικά περάσματα, ενώ και ο Χριστοδούλου επέστρεψε στο Ν.Ρύσιο με το Ε30 φουσκωμένο.
Η κατηγορία που τηρουμένων των αναλογιών εντυπωσίασε περισσότερο τους θεατές ήταν η SL και φυσικά με την προσθήκη του Εγγλεζόπουλου που φαίνεται να προσαρμόζεται ιδανικά στο πανέμορφό του του Ε36, η κατηγορία για 3η συνεχή φορά είχε ανταγωνισμό και θέαμα. Οι Νταγιαμάς και Ρουσόπουλος εντυπωσίασαν για άλλη μια φορά με την εμφάνισή τους ενώ ο νικητής Γελαδάς οδήγησε οριακά το ΑΕ86 του. Ο Μανής με τη μεθοδική συγγομιδή βαθμών του βρίσκεται στην 3 θέση με 0,5 βαθμών διαφορά από τον 2ο Γελαδά και αναμένεται η συνέχεια του πρωταθλήματος να είναι εντυπωσιακή.


Για την Pro, τα λόγια είναι περιττά, αφού το θέαμα πλέον είναι μοναδικό και ειδικά στο Ν.Ρύσιο οι μάχες ήδη από τη 16άδα ήταν αμφίρροπες. Το φίδι από την τρύπα θα έπρεπε να το βγάλουν οι 3 βαθμολογητές. Αρκετές φορές δόθηκαν one more time (επαναλήψεις) και ειδικά στην περίπτωση του ημιτελικού μεταξύ Ζιλιμπινάκη και Χάρκα, χρειάστηκαν 2 one more time για να καθαρίσει το αποτέλεσμα.
Το κοινό αποθέωσε τους οδηγούς, πρωτοεμφανιζόμενους και μη, και φυσικά τους εμψύχωσε για ακόμη καλύτερες μάχες. Ο νικητής Ζιλιμπινάκης είναι πλέον στην κορυφή του βαθμολογητικού πίνακα με 46 βαθμούς και τους Λιακόπουλο από τα Γρεβενά και Τούντα από την Αθήνα να ακολουθούν με 36 και 32 βαθμούς αντίστοιχα. Ο επόμενο γύρος του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο Καρτόδρομο Αφιδνών, την Κυριακή 24/7, όπου αναμένεται να κορυφωθεί το ενδιαφέρον για το κυνήγι του τίτλου