Η Peugeot δίπλα στην UoP Racing!

Πριν από λίγες μέρες, ένα Peugeot 308 παραχωρήθηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία στα μέλη της ομάδας Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών, UoP Racing Team, για να το χρησιμοποιήσουν στο ταξίδι τους στο… Hockenheim!

Peugeot_UoP Racing

Θυμίζουμε ότι η παλαιότερη ελληνική ομάδα Formula Student (με 15 χρόνια παρουσία στο θεσμό), UoP Racing Team, επέστρεψε ήδη από τον πρώτο αγώνα που έδωσε για φέτος στην ιστορική πίστα του Silverstone, όπως είχατε διαβάσει εδώ, ενώ τα μέλη της είναι ήδη έτοιμα για το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού, το διαγωνισμό της Γερμανίας, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 8 με 13 Αυγούστου στην πίστα του Hockenheim.

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης του Peugeot 308 1.6 BlueHDi 120 EAT6, έκδοσης ALLURE, η κ. Κορίνα Βαλυράκη, από την Peugeot, στην ερώτησή μας, «τι είναι αυτό που σας παρακίνησε να βοηθήσετε στην προσπάθεια της ομάδας Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών;», μας είπε χαρακτηριστικά:

«Η Peugeot χαιρετίζει τη συμμετοχή της φοιτητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Πατρών στον παγκόσμιο αυτό διαγωνισμό, αλλά και όλων των ελληνικών ομάδων Formula Student, κρίνοντας πως είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους να επενδύσουμε στο μέλλον αυτής της χώρας».

Peugeot_UoP Racing Team

H κ. Βαλυράκη μαζί με τους Χάρη Μπίκα (δεξιά) και Κωνσταντίνο Μπαρή (αριστερά).

Ο εκπρόσωπος της UoP Racing Team, Χάρης Μπίκας, που παρέλαβε το Peugeot 308, μας απάντησε στο ερώτημα, «πόσο σημαντικό είναι για εσάς να βλέπετε ότι μεγάλες εταιρείες καταλαβαίνουν την προσπάθειά σας και τη βοηθούν με τον τρόπο τους;»:

«Θα έλεγα πως είναι πολύ σημαντικό, ίσως το σημαντικότερο. Δεν είναι μόνο το υλικό κομμάτι, αλλά και το ηθικό. Νιώθεις πως κάνεις κάτι άξιο λόγου, και αυτό το κρίνει κάποιος άλλος, και όχι εσύ ο ίδιος…»

Από την πλευρά μας, οφείλουμε να σημειώσουμε, να αναδείξουμε και να σταθούμε στο πόσο σημαντική είναι μια τέτοια κίνηση απέναντι στις προσπάθειες των Ελλήνων φοιτητών, ελπίζοντας να ακολουθήσουν στο μέλλον ακόμα περισσότερες για την UoP Racing, αλλά και για όλες τις ελληνικές ομάδες Formula Student, οι οποίες και αυτό το καλοκαίρι μας γεμίζουν με υπερηφάνεια με τα κατορθώματά τους στις πίστες της Ευρώπης, λειτουργώντας ως επαγγελματικές αγωνιστικές ομάδες, διδάσκοντας ταυτόχρονα, σωστή -και με σεβασμό- επικοινωνία!

Peugeot_UoP Racing Team

Ο Δημήτρης Δέδες από την Peugeot εξηγεί στα μέλη της ομάδας τα “μυστικά” του Peugeot 308…

ΠΗΓΗ : http://www.4troxoi.gr/