Περδικίδης Βασίλειος : “Ψεκάστε ,σκουπίστε, τελειώσατε”;

Ο Περδικίδης Βασίλειος γνωστοποιεί τους λόγους της υποψηφιότητάς του για τις Εκλογές της ΟΜΑΕ : 

Φίλοι και φίλες !
Θα ήθελα μέσω της επιστολής μου αυτής να σας γνωστοποιήσω τους λόγους που με οδήγησαν στην απόφαση να συμμετέχω στις επόμενες εκλογές της ΟΜΑΕ .
Τυγχάνω κάτοχος ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ (LICENCE) OΔΗΓΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ από το1981 με αριθμό Ε/908/81 (χρονολογία έκδοσης 5/5/1981) και είναι γνωστή η σχέση μου με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό.
Στόχοι μου και μέσα στις προθέσεις μου είναι η αναβάθμιση του ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ έστω και μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική περίοδο που διέρχεται η πατρίδα μας και να προσπαθήσουμε σύσσωμο το νεοεκλεγέν Δ.Σ να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα της ΟΜΑΕ.
1.Την εναρμόνιση του καταστατικού σύμφωνα με τον Αθλητικό Νομο(2725/1999) κάτι που ζητά επίμονα η Γ.Γ.Α από το 2013.
2.Αναφορά στο νέο καταστατικό ώστε η εξελεγκτική επιτροπή να διενεργεί έλεγχο στα πεπραγμένα ανά τρίμηνο για την εύρυθμη λειτουργία της ΟΜΑΕ με την παρουσία ορκωτού λογιστή.
3.Η έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής να αποστέλλεται στα Σωματεία για να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα των τεκταινομένων στην Ομοσπονδία.
4.Οι επιτροπές της ΕΠΑ να στελεχωθούν από μέλη σωματείων που διοργανώνουν τους αντίστοιχους αγώνες!(Ράλλυ. αναβάσεις,ταχύτητα κλπ)
5. Να καταργηθεί το παράβολο εγγραφής ημερολογίου για κάθε αγώνα .
6. Να μειωθούν τα παράβολα των σωματείων που έχει σαν αποτέλεσμα τα σωματεία να αιμορραγούν και να μην δύνανται να ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα.
7.Να μειωθεί το παράβολο έκδοσης Δελτίου Αθλητή και να εφαρμοσθεί η έκδοση ημερήσιου Δελτίου Αθλητή σε όλες τις μορφές αγώνων έτσι ώστε να αυξηθούν οι συμμετοχές στους αγώνες των Πρωταθλημμάτων και Κυπέλλων .
8. Οι Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων να εγκρίνονται στην Γ.Σ κάθε αρχή του έτους μαζί με την έγκριση των Κανονισμών ,και αφού έχουν κοινοποιηθεί εγκαίρως στα Σωματεία για την ψήφισή τους .
9. Τα πρακτικά των Γενικών Συνελεύσεων , του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και της ΕΠΑ να αναρτώνται στο site της ΟΜΑΕ.
10.Από κάθε δελτίο αθλητού που εκδίδει το σωματείο ,ανεξαρτήτως τιμήματος, να επιστρέφεται στο σωματείο το 15% του τιμήματος για τη ενίσχυση του ταμείου του προκειμένου να καλύπτει μέρος των εξόδων του 11.Η Ομοσπονδία να ορίζει μόνο τον παρατηρητή του αγώνα και από μικρή χιλιομετρικά απόσταση. Όλα τα υπόλοιπα στελέχη να επιλέγονται από τα σωματεία από κατάλογο που θα είναι αναρτημένος στο site της ΟΜΑΕ. Είναι αδύνατο με τις οικονομικές δυσκολίες που περνάει η χώρα και ο χώρος του αυτοκινήτου να πληρώνουν τα σωματεία έξοδα που πολλές φορές ξεπερνούν τα 300 ευρώ ανά άτομο.Η Ομοσπονδία έχει στελέχη σε όλες της περιοχές της χώρας ικανά να φέρουν εις πέρας τις υποχρεώσεις τους.
12.Την αναβάθμιση επιτέλους του Αυτοκινητοδρομίου Σερρών (κατόπιν συνεννοήσεως με τον Δήμο Σερρών) τον μόνο χώρο του μηχανοκίνητου Αθλητισμού στην πατρίδα μας που παρέχει ασφάλεια στους αθλητές και τους θεατές.
13.ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ στους διακριθέντες οδηγούς , συνοδηγούς στην απονομή των πρωταθλημάτων-κυπέλλων κλπ, τα οποία θα είναι συμβολικού χαρακτήρα και θα προέλθουν από χορηγίες που θα βρεθούν αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό.
14. Πρέπει επιτέλους η ΟΜΑΕ να κατανοήσει ότι για να φτάσουμε την κορωνίδα των αγώνων(ACROPOLIS) εκεί που του αρμόζει πρέπει να έχουμε αξιόλογο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ με την βοήθεια της ΟΜΑΕ.
Περδικίδης Βασίλειος
Αντιπρόεδρος Λ.Α.Μ.Σ
Υποψήφιος Λ.Α.Μ.Σ για την ΟΜΑΕ