Παρθένης : Σειρά έχει ο Αχλαδόκαμπος

Ο Παναγιώτης Παρθένης μετά την πρωτιά και την πολύ καλή εμφάνιση στον Διόνυσο μετρά μία απουσία στην Ανάβαση Κύμης και περιμένει πως και πως τον Αχλαδόκαμπο.

Ο Πατρινός Αθλητής της ΦΙΛΜΠΑ έχει ήδη ξεκινήσει εντατικές αναγνωρίσεις της διαδρομής αφού η αγωνιστική του καριέρα εκτός πίστας είναι μικρή και η επαφή του με την συγκεκριμένη Ανάβαση είναι μηδενική.

Ο Παρθένης μας δήλωσε χαρακτηριστικά : “Μετά το πολύ καλό αποτέλεσμα στην ανάβαση Διονύσου περιμένω πως και πως να ξανά κάτσω στο κάθισμα του EVO μου και να συναντήσω όλη την τρελαμένη παρέα που ανεβαίνουμε μαζί στο βουνό. Είναι πλέον στο αίμα μου. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτό. Παιδί – γυναίκα (για να μην φάμε ξύλο) – Αγώνες. Αυτή είναι η σωστή σειρά.

Έχοντας κάνει ήδη κάποιες δοκιμές μπορώ να πω ότι η Ανάβαση Αχλαδόκαμπου με έχει ήδη εντυπωσιάσει. Τεχνική με πολύ γρήγορες καμπές με καλή άσφαλτο νομίζω ότι θα ευνοήσουν το Godzilla μου και θα καταφέρω να ανέβω και πάλι στο βάθρο. Βέβαια περιμένω πως και πως όλη την παρέα της Formula Saloon εκεί να “σφαχτούμε” μέσα στην πίστα και να φτάσουμε όλοι στον τερματισμό για να περάσουμε καλά όπως πάντα.

Εύχομαι να γίνει ένας πολύ δυνατός Αγώνας από την ΑΛΤ και την START LINE με πολύ κόσμο στο βουνό. Καλό τερματισμό σε όλους.”