Παρουσίαση της νέας Fabia 1.4 diesel από το Skodaclub Peloponnhsou

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου το Skodaclub Peloponnhsou θα κάνει μια ξεχωριστή εκδρομή στην Λίμνη Δόξα στον Φενεό στην ορεινή Κορινθία. Σε μια διαδρομή και περιοχή απαράμιλλης ομορφιάς, εκτός από την όμορφη βόλτα για τους τυχερούς που θα παρευρεθούν θα δοθεί η ευκαιρία να δουν και να οδηγήσουν την νέα Fabia 1.4 diesel με κιβώτιο DSG.

Η διαδρομή γύρο από την λίμνη για τους γνώστες είναι ιδανική για τέτοιου είδους δοκιμές. Η νέα Fabia TDI είναι ευγενική παραχώρηση της Skoda Kosmocar, αποκλειστικού εισαγωγέα και αντιπροσώπου Skoda στην Ελλάδα. Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και από αυτό το event.

Το event θα έχει άρωμα και γεύση Πελοποννήσου…( έκπληξη!). Επίσης θα γίνει κλήρωση για μπλούζα/καπέλα/μπρελόκ της TRT Tzampazis Racing Team Fabia R5. Τα happening δεν σταματούν εδώ, καθώς θα υπάρξει και ζωντανή τηλαφωνική επικοινωνία στην εκπομπή Auto Club του Πάρι Ποντίκα που μεταδίδεται κάθε Σαββάτο και Κυριακή στη 1 το μεσημέρι από το Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Χορηγοί επικοινωνίας του event είναι: 4ΤΡΟΧΟΙ MOTORI.GR automotopatras, TRT Tzampazis Racing TeamAUTO CLUB – ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΤ