Παρέλαβε ο Καλαιτζιάν το Puma Kit Car από τον Ηλία Λαζανά

Ο Γιάννης Καλαιτζιάν είναι ο τυχερός νέος ιδιοκτήτης του μοναδικού Puma Kit Car της Ελλάδας. Ο Ηλίας Λαζανάς παρέδωσε το αυτοκίνητο πριν μερικές ώρες μαζί με όλη του την “προίκα”.

Το automotopatras.gr ήταν εκεί για την “τελετή παράδοσης παραλαβής” και αποθανάτισε τη στιγμή, αφού η Πάτρα χάνει ένα ακόμα στολίδι της. Από την άλλη μεριά είμαστε ευτυχείς που το αυτοκίνητο θα είναι ενεργό το 2017 και θα τρέξει το Πρωτάθλημα αναβασεων και 2 ράλυ (Γιάννενα και Αμάρυνθο).

Όλα τα λεφτά ήταν οι λεπτομερείς οδηγίες στον ευτυχή νέο ιδιοκτήτη από τον κ. Λαζανά για τις λεπτομέρειες αλλά και την “προίκα”, αφού το αμάξι είναι γνήσιο KIT CAR και τα πάντα πάνω του είναι εργοστασιακά.

Ο Γιάννης Καλατζιάν πάντα με το χορηγό την μονάδα φροντίδας Ηλικιωμένων Grand Care πολύ σύντομα θα έχει έτοιμο το αμάξι στα χρώματα της ομάδας. Τη συντήρηση θα την κάνει ο ίδιος ο νέος ιδιοκτήτης ενώ τα τεχνικά και μηχανικά θέματα θα αναλάβει ο Γιαννης Χιονιδης της CRD. Στα ηλεκτρικά όπου χρειαστεί θα επέμβει ο Μάνος Καστρινάκης καθώς και ο Μακης Παλατσιόλης που θα τοποθετήσει και θα προγραμματίσει τον νεο εγκεφαλο DTA s80. Στα ραλυ το αυτοκίνητο θα τρέξει με ελαστικα D-MACK Παραδείσης.

Εμείς έχουμε μια γλυκόξινη γεύση, με την γλύκα να υπερτερεί ελάχιστα αφού θα δούμε αυτό το στολίδι και πάλι στους Αγώνες. Καλή επιτυχία και καλούς τερματισμούς.