Παπαδημητρίου – Ντέρμας πάνε στο Ράλλυ Ακρόπολις

Πλέον μετράμε αντίστροφα για την έναρξη του SEAJETS Rally Acropolis για το 2017, με τις συμμετοχές να αγγίζουν τις 73 και να διακρίνονται όχι μόνο για τον αριθμό τους, αλλά και για την ποιότητά τους.

Ο αγώνας αποτελεί τον 3ο γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ, ενώ παράλληλα προσμετρά τόσο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ όσο και στο αντίστοιχο Ιστορικών αυτοκινήτων.

Με το νούμερο 67 στις πόρτες θα συμμετάσχουν και οι Πατρινοί Παπαδημητρίου Άγγελος – Ντέρμας Βασίλης με το TOYOTA Corolla AE 111 στην κατηγορία C5 / A6. Ο Άγγελος θα συμμετάσχει για 4 φορά στον διεθνή αγώνα μας, βάζοντας και φέτος πρωταρχικό στόχο τον τερματισμό, αφού δεν θέλει να χαλάσει το σερί του 3 στα 3. Δίπλα του στο δεξί μπάκετ θα κάτσει ο εκλεκτός της καρδιάς του εξελικτής – μηχανικός – οδηγός Βασίλης Ντέρμας.

Την προσπάθεια του πληρώματος συνδράμουν οι εταιρείες : 18300 RADIO TAXI, Paloubis Ταχογράφοι, West Energy καύσιμα, Margaronis Motorsport, Service Ntermas Racing και Service Γεωργαντάς – Μουστάκας.

Η «Π» βρέθηκε στην προετοιμασία του αυτοκινήτου και μίλησε με τον κ. Παπαδημητρίου που μας αφηγήθηκε μερικές από τις συμμετοχές του σε αγώνες, όπως το 2005 στο Ράλλυ Ακρόπολις που ήταν σε επίπεδο WRC, το 2014 και το 2015 σε επίπεδο ERC αλλά μας μίλησε και για το 2014 όπου βγήκε Κυπελλούχος για την Α6 στο Ράλλυ Οδηγών. Χαρακτηριστική ήταν η κουβέντα του Βασίλη Ντέρμα που ανέφερε : Τρέχω αρκετά χρόνια Αναβάσεις και Ραλλύ. Αν κάποιος δεν έχει τρέξει Ακρόπολις, δεν μπορεί να καταλάβει την διαφορά.

Εμείς ευχόμαστε καλό τερματισμό και καλή επιτυχία.