Παναγιώτης Παρθένης : Η Πορταριά είναι τελικός για μένα

Παρά του ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων θέλει ακόμη δύο αγώνες, βρίσκεται σε πλήρη δράση και παραμένει αναμφίβολα  ένας ιδιαίτερα δημοφιλής θεσμός που προσελκύει πάντα πολλές συμμετοχές και πολλούς θεατές σε κάθε αγώνα. Ο 7ος γύρος του φετινού Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στο όμορφο Πήλιο και την πάντα φιλόξενη Πορταριά, όπου εδώ και 37 συνεχή χρόνια υποδέχεται την ομώνυμη Ανάβαση στις 23-24 Σεπτεμβρίου.

Ο Αγώνας ήδη έχει πάρει τον χαρακτήρα του Μεγάλου Τελικού αφού πραγματικά στις περισσότερες κατηγορίες η υπόθεση τίτλος είναι ανοιχτή. Το automotopatras.gr μίλησε με έναν από τους Πρωταγωνιστές του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος που ακούει στο όνομα Παρθένης Παναγιώτης, αλλά όλοι τον φωνάζουν “Pete”.

Ο Pete λοιπόν αυτή τη στιγμή βρίσκεται 2ος στην κατάταξη της Ομάδας Formula Saloon όπου εκτός από την πρώτη θέση που την έχει εξασφαλίσει ο Μάριος Ηλιόπουλος οι υπόλοιπες είναι ανοιχτές και 2ος στην Κλάση Formula Saloon Turbo, όπου η πρωτιά πάει πάλι στο ΜΑΡΙΟ και θα πρέπει να γίνουν τα πάνω κάτω για να χάσει την δεύτερη θέση ο Pete.

“Νομίζω ότι η Ανάβαση Πορταριάς είναι ο πιο σημαντικός αγώνας για την μικρή μου μέχρι τώρα καριέρα. Πρέπει να κάνω μια πολύ καλή εμφάνιση ώστε να μαζέψω πολύτιμους βαθμούς για το Πρωτάθλημα, κάτι που όμως είναι πολύ δύσκολο αν αναλογιστείς ότι και οι 5 συμμετοχές είναι οδηγοί δυναμίτες. Ο Μάριο δεν χωράει συστάσεις, η επιστροφή του “αδερφού” μου Αργύρη είναι καλοδεχούμενη, ο Λαζαρίδης παίζει εντός έδρας με το κόκκινο “όπλο” του, ενώ ο Ραπαντζίκος είναι ένας οδηγός που δεν μπορείς να μην υπολογίσεις.

Όπως όλα δείχνουν όλα γίνονται για το καλό του θεάματος και πιο τυχεροί από όλους θα είναι οι θεατές που θα βρεθούν στο βουνό για να απολαύσουν τις μάχες εντός της πίστας. Εύχομαι σε όλους μας καλή επιτυχία και να κερδίσω…..εγώ (χιούμορ).

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους υποστηρικτές μου :

KARAGIANNIS Exhaust

BEDA RACING

BARDAHL GREECE

WESTENERGY GAS STATION

ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΕΑΤΑ

ΜΑΝΤΖΩΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Rekitfie ARIS

Unreal Graphics

automotopatras.gr

Adrepaint works

FILMPA TEAM