Πάει στο τελικό του TRC ο Σπύρος Κολόκας

H αυλαία  για το Timed Rally Challenge (TRC) θα πέσει  στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου το Σαββατοκύριακο 28-29 Oκτώβρη 2017 με οργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας. Πρόκειται για τον 6ο και τελευταίο αγώνα του Επάθλου για το 2017.
Η χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση (TRC) είναι ένας νέος θεσμός που προκηρύχτηκε από την ΟΜΑΕ και σκοπό έχει την συμμετοχή νέων αθλητών, αφού από την φύση του είναι η πιο οικονομική μορφή χωμάτινου αγώνα. Στους αγώνες του TRC μπορούν να συμμετέχουν αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών αλλά και χωμάτινες φόρμουλες.

Ο Σπύρος Κολόκας ο οδηγός από την Ζαχάρω θα παλέψει για το βάθρο ώστε να εξασφαλίσει τους απαραίτητους βαθμούς και να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Επάθλου.

Ο Σπύρος θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει σε όλη του την προσπάθεια, όπου χωρίς την βοήθειά τους η συμμετοχή στο έπαθλο θα ήταν αδύνατη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες : Σάσσαλος Dynocenter – optical gallery Τερζής Γιώργος – Τερζής ζωοτροφές –  Esquina cafe Ζαχάρω – Barcode Ζαχάρω -WIND Ζαζάρως – BizzareStickers –Ντάκαρης αυτοκίνητα και Xessorace. Επίσης στην Koufos Racing Team που είναι δίπλα μου σε όλους τους αγώνες και φυσικά στον Δημητρη τον Δημητροπουλο για την παραχώρηση του αυτοκινήτου, αλλά και στο automotopatras.gr που είναι ο χορηγός επικοινωνίας μου.

Χάρτης-Διαδρομή

Συμπληρωματικός κανονισμός

Πίνακας Συμμετοχών