Ο Σωκράτης Τσολακίδης επιστρέφει στο 49ο ΔΕΘ

Στο 49o Ράλλυ Δ.Ε.Θ., θα κάνει την επιστροφή του ο Σωκράτης Τσολακίδης. Ο Αγώνας είναι ο 6ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλλυ και ίσως θα είναι ο πιο εντυπωσιακός για το 2016 καθώς οι συμμετοχές είναι άκρως δελεαστικές ενώ η προσπάθεια της Οργανωτικής Επιτροπής αξίζει χειροκρότημα.

Ο Βορειοελλαδίτης Αθλητής επιστρέφει στην ενεργό δράση με ένα Skoda Fabia R5, έπειτα από απουσία οκτώ ολόκληρων χρόνων! Ο Πρωταθλητής Ελλάδος του 2003 επιστρέφει με πολύ καλή διάθεση και με ιδανικές προδιαγραφές για ένα come back πολύ δυνατό. Στο δεξί του μπάκετ θα βρεθεί ο Χάρης Δήμου, με τον οποίο και είχαν συμμετάσχει στα πρώτα βήματα του Έλληνα οδηγού.

Ο Σωκράτης Τσολακίδης ξεκίνησε την εμπλοκή του στα τέλη της δεκαετίας τoυ ’90 και έμεινε χαραγμένες στις μνήμες μας για τα περάσματά του με το πρώτο του Lancer έβδομης γενιάς, αλλά και με το Peugeot 306 Maxi. Από τα χέρια του πέρασαν βέβαια και νεότερα EVO αλλά και Sybaru Impreza.

Το οπτικοακουστικό αποτέλεσμα αναμένεται να είναι συγκλονιστικό καθώς οι οδηγικές ικανότητες, σε συνδυασμό με την εμπειρία και το πολύ καλό αυτοκίνητο θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εμείς ευχόμαστε καλό τερματισμό και να μην μείνει μόνο σε αυτή τη συμμετοχή.