Ο Arrepiado τους πήδαγε και αυτοί έβγαζαν “selfie”

Tο ελληνικό motorsport γιόρτασε στις 16 και 17 Ιουλίου σε ένα festival όπου σχεδόν όλος ο Μηχανοκίνητος Αθλητισμός έδωσε το παρόν.

Σε έναν πολύ όμορφο διαμορφωμένο χώρο στο parking του ΟΑΚΑ στήθηκε όλο το σκηνικό με “πρωταγωνιστή” την Αρένα στην μέση του χώρου. Ο Επισκέπτης δεν έχανε στιγμή την επαφή του με την Αρένα καθώς όλα τα περίπτερα είχαν στηθεί περιμετρικά και η βόλτα ήταν καθ όλη την διάρκειά της ευχάριστη.

Κεντρική “ατραξιόν” της Αρένας ήταν η ομάδα Arrepiado από την Πορτογαλία που έδωσε πραγματικά ένα μοναδικό show ξεσηκώνοντας τα πλήθη, κάνοντας απίστευτες φιγούρες αλλά και “κόλπα” που έκοβαν την ανάσα.

Σε ένα από αυτά ο βοηθός του Πορτογάλου stuntman ζήτησε 15 θεατές τους οποίους και ξάπλωσε σε σειρά στο έδαφος.  Ο Οδηγός πήρε τη Motard μηχανή του και παίρνοντας λίγα μέτρα φόρα με τη βοήθεια μια ράμπας πήδηξε πάνω από τους θεατές, οι οποίοι ατάραχοι έβγαζαν “selfie” σαν να μην τρέχει τίποτα αποθανατίζοντας την στιγμή.

Ξέραμε πως οι φίλαθλοι του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού έχουν λίγο παραπάνω τρέλα. Αυτό όμως δεν το πιστεύαμε και ας το βλέπαμε με τα μάτια μας.