Ο απόηχος του πιο πετυχημένου PMS

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) διοργάνωσε στις 16 – 17 & 18 Ιουνίου 2017, για 7η συνεχή χρονιά, το Patras Motor Show (P.M.S), στον Μόλο της Αγ. Νικολάου, με Συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και την υποστήριξη του Δήμου Πατρών, του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ.

Το 7o Patras Motor Show θα περάσει στην ιστορία ως το PMS των Ρεκόρ αφού έσπασε κάθε προηγούμενο σε εκθέματα (πάνω από 350), σε Περίπτερα (πάνω από 45) και σε συμμετέχοντα Club (πάνω από 15). Σε όλο αυτό τον θετικό απολογισμό προστέθηκε και ένα Παγκόσμιο Ρεκόρ που πραγματοποιήθηκε από τον «Λαχτάρα» (Τριαντάφυλλος Μπάλλας), όπου στο DB contest  (διαγωνισμός ηχοσυστημάτων) κατάφερε να σπάσει το ήδη δικό του Παγκόσμιο Ρεκόρ, κάνοντας 166,47db με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου του.

Σε αυτό το διήμερο σόου αυτοκινήτου εκτός από το db contest, υπήρχαν και άλλες δραστηριότητες, όπως Jet Ski show με τον Πρωταθλητή Αντώνη Γατσούλα και τον Γρηγόρη Αργυρόπουλο να δίνουν ένα μοναδικό υπερθέαμα και το Σάββατο και αλλά και την Κυριακή το απόγευμα. Ο Διαγωνισμός Questions and Motors διεξήχθη και αυτή τη χρονιά με πάνω από 50 μετέχοντες στο café Molos, όπου «εξετάστηκαν» για τις γνώσεις τους πάνω στην Μηχανοκίνηση κερδίζοντας πλούσια δώρα.

Το Σάβαβτο το βράδυ τις εντυπώσεις έκλεψε το Πατρινό συγκρότημα «Δις Αρεστοί» με τις μουσικές του νότες ενώ τα κορίτσια Ελένη και Ντίντη τρέλαναν τους επισκέπτες με τις πόζες τους.

Η Οργανωτική Επιτροπή του θεσμού θέλει να ευχαριστήσει τους Χορηγούς FORD-VOLVO-SUZUKI Λαζανάς, Café Molos, E-PUMPS, ALFA HELLAS SECURITY και KATSIKIS DANCE, αλλά και τους Χορηγούς επικοινωνίας SUPERB, ΣΚΑΪ 89,4 , ΜΕΛΩΔΙΑ 100.4 FM,  ΠΑΛΜΟΣ 103,7 FM,  SPORT 24 104.1 FM, 4 ΤΡΟΧΟΙ, POWER Magazine, TRIP,  ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , MATCH AXAIAS, AUTOMOTOPATRAS.GR, PATRASEVENTS.GR, SKAIPATRAS.GR,  PELOP.GR.

Το Patras Motor Show και φέτος φιλοξένησε Ιδρύματα με φιλανθρωπικό χαρακτήρα όπως το «Χαμόγελο του παιδιού», «Η Φλόγα», και η «Κιβωτός της Αγάπης», όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να επισκεφθούν τα περίπτερά τους και να ενημερωθούν για τις δράσεις τους, αλλά και να στηρίξουν την προσπάθειά τους.

Αρωγός της όλης προσπάθειας ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας με τον κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλο να δίνει το παρόν και στην Τελετή Εγκαινίων αλλά και στην Τελετή Απονομής και Λήξης.

Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, στον κ. Νικόλαο Μωραίτη του τμήματος Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, στον Λιμενάρχη Πατρών κ. Δημήτρη Κυριακουλόπουλο,  στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας και τον Ταξίαρχο κ. Νικόλαο Κοτρώνια, στην Διεύθυνση Τροχαία Πατρών, στον Πατραικό Όμιλο Φουσκωτών και φυσικά στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ελπίζουμε το 2018 το θέαμα να είναι ακόμα πιο δυνατό.

 

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το φωτογραφικό άλμπουμ στο Facebook

ΦΩΤΟ : Γιάννης Σαριγιάννης – patrasevents.gr