Ο Αντώνης Χατζημιχάλης υποψήφιος για το ΔΣ της ΟΜΑΕ

Σύμφωνα με το άρθρο 7 § 4 του Καταστατικού της ΟΜΑΕ, τις διατάξεις του ν. 2725/1999 «Ερασιτεχνικός και Επαγγελματικός Αθλητισμός», σε συνδυασμό με την με αριθμό 7270/29-3-2013 Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού» καλούνται τα Σωματεία / Μέλη της ΟΜΑΕ σε Γενική Συνέλευση τη Τετάρτη 23 Νοεμβρίου και ώρα 16:00 στην αίθουσα “TEMPLAR’S” του ξενοδοχείου Royal Olympic (Αθανασίου Διάκου 28-34, Αθήνα 11743) με κεντρικό θέμα  Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής, αφού προηγηθούν Ενημέρωση από το απερχόμενο ΔΣ και Τοποθετήσεις Υποψηφίων.

Ένας από τους πιο παλιούς στον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού είναι ο Αντώνης Χατζημιχάλης ή αλλιώς ο Mr Safety του Ράλλυ Ακρόπολις, ο οποίος με μια ανακοίνωσή του καταθέτει την υποψηφιότητά του και παραθέτει τους πιο κάτω λόγους :

Αγαπητοί Κύριοι &Κυρίες ,

Με την επιστολή μου αυτή , θα ήθελα να αναφέρω τους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για το Δ.Σ της ΟΜΑΕ.
Τα δύο (2) τελευταία χρόνια που συμμετείχα στην Εξελεγκτική Επιτροπή ,συναντήσαμε πολλά προβλήματα που δυσχέραιναν το έργο μας.
ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ:
1) Την αλλαγή του Καταστατικού και την εναρμόνισή του σύμφωνα με τον Αθλητικό νόμο (2725/1999 και με τις σχετικές τροποποιήσεις του) .Στο νέο Καταστατικό να προβλέπεται η Εξελεγκτική Επιτροπή να ελέγχει κατά τακτά χρονικά διαστήματα ,ώστε να μην υπάρχει όλος αυτός ο “όγκος δουλειάς” και στον τελικό έλεγχο να παρίσταται έστω και ένας ορκωτός λογιστής για να υπάρχει πλήρη διαφάνεια και εγκυρότητα ώστε να μην υπάρχουν αμφισβητήσεις .Η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής να κοινοποιείται στα Σωματεία 10 μέρες νωρίτερα από την Γ.Σ του Απολογισμού .
2) Οι Επιτροπές της ΕΠΑ να αποτελούνται από μέλη σωματείων που οργανώνουν τους αντίστοιχούς Πρωταθληματικούς αγώνες, (π.χ η Επιτροπή RALLY να απαρτίζεται από οργανωτές που θα πραγματοποιήσουν τους αγώνες RALLY )τo ίδιο να ισχύει σε όλες τις επιτροπές .Ο Επικεφαλής της κάθε Επιτροπής να είναι και μέλος της ΕΠΑ .
3) α)Να καταργηθεί το παράβολο εγγραφής ημερολογίου για κάθε αγώνα .
β) Να μειωθούν τα παράβολα των σωματείων για την ασφάλεια (λόγω των μειωμένων συμμετοχών σε όλες τις διοργανώσεις του 2016 )με αποτέλεσμα τα σωματεία να ψυχορραγούν και να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν στα λειτουργικά τους έξοδα.
γ)Να μειωθεί το παράβολο έκδοσης Δελτίου Αθλητή και να εφαρμοσθεί η έκδοση ημερήσιου Δελτίου Αθλητή σε όλες τις μορφές αγώνων έτσι ώστε να αυξηθούν οι συμμετοχές στους Πρωταθληματικούς αγώνες και αγώνες Κυπέλλων .
4) Να προσληφθεί έμμισθος Διευθυντής ΟΜΑΕ
5) Οι Προκηρύξεις των Πρωταθλημάτων και των Κυπέλλων να εγκρίνονται στην Γ.Σ κάθε αρχή του έτους μαζί με την έγκριση των Κανονισμών ,και αφού έχουν κοινοποιηθεί εγκαίρως στα Σωματεία για την ψήφισή τους .
6) Τα πρακτικά των Γενικών Συνελεύσεων , του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και της ΕΠΑ να αναρτώνται στο site της ΟΜΑΕ.
Με την ευχή της καλής και ομαλής διεξαγωγής της ψηφοφορίας, καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους .


Με εκτίμηση ,
Αντώνης Χατζημιχάλης
Υποψήφιος του Αθλητικού Σωματείου Α.Ο.ΚΡΗΤΗΣ