Νίκος Περατινός : Τα 15 του Ενιαίου στην Δημητσάνα είναι μόνο η αρχή

Με μεγάλη μας χαρά κάναμε μια μίνι συνέντευξη με τον κ. Νίκο Περατινό με αφορμή την πρεμιέρα του θεσμού του Ενιαίου στον προσεχή Αγώνα της Ανάβασης Δημητσάνας.

Μέσα από αυτή τη συνέντευξη λοιπόν εκτός από το δεδομένο πως θα παρευρίσκονται εκεί 15 αυτοκίνητα που θα πάρουν το βάφτισμα του πυρός, μάθαμε πως μέχρι τον επόμενο Αγώνα θα είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα 8 αυτοκίνητα και πως το 2018 τα αυτοκίνητα ίσως ξεπεράσουν τα 35.

Η κουβέντα με τον κ. Νίκο μόνο χαρά μας γέμισε αφού η αισιοδοξία αυτού του ανθρώπου είναι εντελώς εκτός κλίματος εποχής. Έχει αφιερώσει πολύ χρόνο και κόπο για να πραγματοποιηθεί αυτός ο θεσμός και οι κόποι του πλέον φαίνεται να αποδίδουν καρπούς.

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου που μόλις πριν λίγο μας έστειλε ο ΣΟΑΑΑ :

Η μεγάλη στιγμή για το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο Skoda έρχεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην 16η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου. Ο αγώνας που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδας αποτελεί την αγωνιστική πρεμιέρα για τα Skoda Fabia 1.2 TSI του Ενιαίου.

Έτσι στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα που διοργανώνει η START LINE θα βρεθούν 15 αυτοκίνητα πλήρως προετοιμασμένα και εναρμονισμένα στους τεχνικούς κανονισμούς του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda. Οι συμμετοχές είναι χωρισμένες σε δύο επιμέρους κατηγορίες καθώς ξεχωριστή κατάταξη έχουν οι οδηγοί κάτω των 30 ετών οι οποίοι από τους 15 είναι οι 7. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως στο Πρωτάθλημα θα συμμετέχουν ακόμη 8 Skoda Fabia 1.2 TSI τα οποία δυστυχώς στον πρώτο αυτό αγώνα δεν κατέστη χρονικά, δυνατό να προετοιμαστούν.

Ασφαλώς η παρουσία των Νέων οδηγών έχει και ξεχωριστή σημασία για τον θεσμό του Ενιαίου αλλά και τους ελληνικούς αγώνες γενικά και στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου υπενθυμίζεται πως έχει δεχτεί την προσφορά της SEAJETS για τα αντίστοιχα χρηματικά έπαθλα στους νικητές, όπως αυτά έχουν ανακοινωθεί.

Στην πρεμιέρα του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda στην Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου, αλλά και στους υπόλοιπους αγώνες του θεσμού, την υποστήριξη των οδηγών παρέχοντας εξοπλισμό και οργανωτική τεχνογνωσία, έχει αναλάβει η εταιρεία PromAuto.

Παράλληλα πριν από μερικές ημέρες εγκρίθηκε από την Ομοσπονδία Μηχανοκινήτου Αθλητισμού Ελλάδας τόσο ο Τεχνικός Κανονισμός του SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίου Skoda 2017, όσο και η Προκήρυξη του.

 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΠΡΟΚΉΡΥΞΗ ΕΝΙΑΙΟΥ