Με το δεξί ο Παναγιώτης Ρουστέμης στο Ολυμπιακό Ράλλυ

Mε καλύτερο αποτελέσματα από τα αναμενόμενα πραγματοποιήθηκε ο 1ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος με τον 19χρονο οδηγό μας και το νέο μας απόκτημα!!

Ο Παναγιώτης μας με τον Γεώργιο Καπελλάς έκαναν έναν πολύ καλό αγώνα πάρα τις πολύ δύσκολες συνθήκες λόγω αστοχίας ελαστικού που χρειάστηκε την 3Η Ειδική να οδηγήσουν 5-6 χλμ. με σπασμένου ελαστικό ,στη συνέχεια βελτιώνοντας η ομάδα το στήσιμο του αυτοκίνητου και τις επιλογές ελαστικών βελτιώθηκαν σημαντικά και οι χρόνοι σε συνδυασμό με την αξιοπιστία του νέου μας αυτοκίνητου.

Καταφέραμε τη 2η θέση στη Ν4 και τη 4η θέση Γενικής στη συνέχεια μας έδωσαν 10λεπτη ποινή για κάποιο λάθος πάνω στο καρνέ μας ανάγκασε να πέσουμε στις πιο πίσω θέσεις. Η ουσία ήταν η γνωριμία του πληρώματος ! Εξοικείωση με το καινούργιο αυτοκίνητο! Αρκετά ανταγωνιστικοί χρόνοι και το σημαντικότερο ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!

Μπράβο στην Οργάνωση για την Πανηγυρική Εκκίνηση του Αγώνα με πάρα πολύ κόσμο και πολύ φιλόξενοι οι κάτοικοι στο βουνό και στο δρόμο στο χωριό Λάλα!

Ευχαριστούμε την ομάδα μας και τους χορηγούς μας για τη βοήθεια τους :Usag Εργαλεία Α.Στιβαχταρης Racecraft, Αmalias Hotels Κουρούτα ,Taxi Oil ΕΠΕ ,Hellas Oil A.E,Marina Restaurant ,Car Center,Inteauto Α.Καρρας,4ΤΡΟΧΟΙ ,AutoVparts Παπαδημητρίου , Stantox Κόλλιας Χρώματα ,ΕΛΙΝ Κουλέκας Αρχαιά Κόρινθος, Γεράνιος Ηλεκτρονικά Πύργος, .Ξανθάκος Service ,Βλασόπουλος Ασφάλειες Λάλας,

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους

Δελτίο Τύπου Roustemis Racing Team