Με κατάμεστες κερκίδες η 2η Δεξιοτεχνία Πάτρας

Η  κερκίδα γέμισε το πρωί της Κυριακής στην πίστα ΚαρτΜάνια στα Βραχναίικα Πατρών με αφορμή την 2η Δεξιοτεχνία Πάτρας που διοργάνωσε ο ΑΟΠ. Ο καιρός πραγματικά καλοκαιρινός κάτι που ευνόησε όλους τους φίλους του Μηχανοκίνητου αθλητισμού να δώσουν το παρόν και να το ευχαριστηθούν.

Το αγωνιστικό κομμάτι είχε αρκετό ενδιαφέρον αφού οι 26 Συμμετοχές έδωσαν αέρα ανταγωνιστικότητας στις 3 κατηγορίες όπου χωρίστηκαν τα αυτοκίνητα, με μοναδικό κριτήριο το μεταξόνιο. Ανάμεσα στους μετέχοντες δημιουργήθηκε και μια άτυπη κατηγορία «βετεράνων» με πολύ δυνατά ονόματα όπως αυτά των Σάκη Ξένου, Παντελή Ανδρέα, Καμπέρου Πάνου και άλλων.

Στην κατηγορία Α νικητής αναδείχθηκε ο Κολοκυθάς Γιώργος με Mini Cooper. Στο δεύτερο σκαλί ανέβηκε ο Καππής Χαράλαμπος με Mazda MX-5 και τρίτος ο Αναστασόπουλος Αλέξανδρος με Mitsubishi Colt.

Στην κατηγορία Β νικητής αναδείχθηκε ο Καγιάφας Στέλιος με Peugeot 206 αφού κατάφερε και πέρασε τον αδερφικό του φίλο Μιχάλη Παντελή με το ίδιο αμάξι. Τρίτος τερμάτισε ο Πέτρου Ελευθέριος με Alfa Romeo GTV.

Στην κατηγορία Γ πρώτος έκοψε το νήμα ο Δαρζεντάς Γιώργος με BMW E36, αφήνοντας δεύτερο τον Λάτση Νίκο με BMW E30 και τρίτο τον Δεληγεωργόπουλος Κωνσταντίνος με Opel Manta.

Στην ομάδα των Αγωνιστικών πρώτος τερμάτισε ο Λάτσης Βασίλης, δεύτερος ο Καμπέρος Ουίλιαμ και τρίτος ο Καμπέρος Άλεξ, όλοι με Citroen SAXO.

Στην ειδική κατηγορία μεταξύ των γυναικών πρώτη κυρία τερμάτισε η Παντελή Μαρία με Jeep Cherokee, δεύτερη η Παντελή Πόλυ με Jeep Cherokee και τρίτη η Παντελή Παρασκευή με Mercedes B.

Στην κατηγορία των Βετεράνων ο Ξένος Διονύσης επικράτησε των Καμπέρου Πάνου και του Παντελή Νίκου στην άτυπη μεταξύ τους μάχη.