Με 6 “Πατρινούς” οδηγούς η Ανάβαση Ριτσώνας

Με 155 οδηγούς θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 28 και 29 Απριλίου η Ανάβαση Ριτσώνας, ο δεύτερος γύρος του Valvoline πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων. Ο αριθμός αποτελεί ρεκόρ τα τελευταία χρόνια για αγώνα αναβάσεων στη χώρα μας, αποδεικνύοντας περίτρανα τη μεγάλη αγάπη των αγωνιζομένων για την πιο ιστορική ανάβαση του θεσμού.

Ανάμεσα στις 155 συμμετοχές θα βρεθούν και 6 “Πατρινοί” οδηγοί που θα διεκδικήσουν θέσεις στα βάθρα των Ομάδων και των Κλάσεων τους.

Με το Νο 51 στις πόρτες ο Κίμωνας Θέος (ΦΙΛΜΠΑ) πάει να πάρει την περσινή ρεβάνς και κοιτάει το πρώτο σκαλί του βάθρου κατάματα με το Peugeot 106 του, στην κλάση Ν2.

Με το Νο 54 ο Μυλωνάκος Θόδωρος (ΑΣΜΑ) θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση με το νέο του απόκτημα Honda Civic Type R και την κλάση Ν3. Στόχος τα πρώτα αγωνιστικά χιλιόμετρα με το νέο “όπλο”.

Με το Νο 79 ο Ηλίας Λαζανάς (ΑΟΠ) επιστρέφει στο Πρωτάθλημα Αναβάσεων με το μοναδικό Ford Puma KIT CAR στην κλάση Α7. Η προσαρμογή με το πλήρως ανανεωμένο αμάξι θα είναι εύκολη δουλειά για τον πολύπειρο οδηγό.

Με το Νο 81 ο Σταύρος Χατούπης (ΦΙΛΜΠΑ) θέλει και το 2018 να είναι πολύ ψηλά στο τελικό βάθρο της Α7, ξέροντας ότι η υπόθεση δεν είναι εύκολη. Το αμάξι είναι ανανεωμένο με νέο set up.

Με το Νο 129 ο Παναγιώτης Παρθένης (ΦΙΛΜΠΑ) έχει πολλούς νέους αντιπάλους στην Formula Saloon, όπου μετά την περσινή δεύτερη θέσει θέλουν να τον εκθρονίσουν. Το Mitsubishi EVO 9 είναι ακόμα πιο δυνατό και αναμένει την σημαία εκκίνησης.

Με το Νο 139 ο Ντίνος Ζυγογιάννης (ΦΙΛΜΠΑ) με το Audi A3 θα έχει δύσκολο έργο. Είναι έτοιμος ανανεωμένος και περιμένει παλιούς και νέους αντιπάλους στην FST2 να περάσουν ένα ανταγωνιστικό ΣΚ.

Τέλος με το Νο 94 θα συμμετάσχει ο Δημήτρης Τσούργιαννης στην κλάση Ε10, όπου θα οδηγήσει ένα Πατρινό αυτοκίνητο. Ο λόγος για το Peugeot 106 του Σπύρου Αρέθα που έχουν αναλάβει και βελτιώνουν τα αδέρφια Τσούργιαννη.

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ