Με 27 και 23 o 2ος και ο 3ος Αγώνας του HTTC

Το Αθλητικό Σωματείο “Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής” (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) διοργανώνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, Αγώνα Ατομικής Χρονομέτρησης στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων, με τη συμμετοχή 28 οδηγών.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του Επάθλου Ατομικής Χρονομέτρησης Hellenic Time Trial Challenge (H.T.T.C.) και περιλαμβάνει 2 ξεχωριστά σκέλη, τα οποία θα αποτελέσουν το 2ο και 3ο γύρο του φετινού HTTC.  Οι 28 οδηγοί που θα λάβουν μέρος, θα χωριστούν σε επιμέρους Κατηγορίες, ανάλογα με τις Τεχνικές Προδιαγραφές των αυτοκινήτων τους. Η Κατηγορία Stock που συγκέντρωσε 4 συμμετοχές, αφορά σε πολιτικά αυτοκίνητα με ελαστικά χρήσης δρόμου, τη στιγμή που στο πλαίσιο της Κατηγορίας Sport όπου συμμετέχουν πολιτικά αυτοκίνητα, αποκλειστικά με ελαστικά Toyo Proxes R888 ή R8R, θα λάβουν μέρος 8 οδηγοί. Στην Κατηγορία Extreme όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα οχήματα με κάθε τύπο ελαστικού, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται ελαστικά τύπου slick, τότε τα οχήματα πρέπει να διαθέτουν υποχρεωτικά κλωβό ασφαλείας θα συμμετάσχουν 5 οδηγοί, ενώ πιο δημοφιλής Κατηγορία του αγώνα είναι η Formula Saloon που προσέλκυσε τη συμμετοχή 11 οδηγών. Πρόκειται για Κατηγορία όπου συμμετέχουν αυτοκίνητα με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας όπως αυτές ορίζονται από τους Κανονισμούς και χωρίζονται σε Ατμοσφαιρικά και Turbo, τα οποία στον αγώνα της Κυριακής θα είναι 7 και 4 αντίστοιχα.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα της ημέρας θα ξεκινήσει στις 08:00 με την διεξαγωγή του Τεχνικού και Διοικητικού Ελέγχου και θα συνεχιστεί στις 09:15 με την Ενημέρωση Αγωνιζόμενων. Το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, θα ξεκινήσει στις 10:00.

Για όσους επιθυμούν μια τελευταία δόση αδρεναλίνης κοντά στην Αθήνα για το 2016, ο Αγώνας Ατομικής Χρονομέτρησης αποτελεί μια ενδιαφέρουσα πρόταση.

Συμμετοχές