Ματαίωση της SEAJETS – 12η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας “Δημήτρης Μυλωνάς”

Η Οργανωτική Επιτροπή της SEAJETS – 12η Ανάβαση Αρχαίας Αιγείρας “Δημήτρης Μυλωνάς” με μεγάλη λύπη σας  ζητά την ματαίωση του Αγώνα λόγο μικρού αριθμού Συμμετοχών.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί ο Αγώνας που προσμετρά στο Κύπελλο Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος, αλλά δυστυχώς οι προσπάθειές μας έπεσαν στο κενό του μικρού ενδιαφέροντος για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Η Οργανωτική Επιτροπή έκανε τα αδύνατα δυνατά στην ανεύρεση χορηγών ώστε να εξασφαλίσει την δωρεάν διαμονή των Αθλητών, μειωμένο παράβολο αλλά και παροχή διάφορων άλλων βοηθειών προς αυτούς.

Η ΦΙΛΜΠΑ και η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα έφεραν την διαδρομή σε επίπεδο πίστας αφού και φέτος διορθώσαμε σε σημεία τον ασφαλτοτάπητα, προσθέσαμε νέα (διπλά) στηθαία ασφαλείας , διορθώσαμε παλιά στηθαία και τοποθετήσαμε ελαστικά όπου χρειάζεται.  Φυσικά όλες οι πιο πάνω εργασίες δεν υπολογίστηκαν στο εξοδολόγιο του Αγώνα αφού εμείς τις μετράμε ως πάγια με επενδυτικό πρόσημο για το μέλλον.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα και η ΦΙΛΜΠΑ  θέλουν να ευχαριστήσουν έναν έναν τους 19 Αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή.