Μαρσάρει …με δώρα το Διαδρόμιο !!!

Η συνεχής αναβάθμιση της πίστας στο Σπαθοβούνι , αύξησε κατά πολύ την επισκεψιμότητα στον χώρο. Βλέποντας την ο Αλέξανδρος και ο Γιάννης ,ψάχνουν συνεχώς τρόπους να κάνουν την εμπειρία των επισκεπτών , όλο και καλύτερη. Αφού εξασφάλισαν συνεργασία με την Racing Star ,που εγγυάται με τα κορυφαία της προϊόντα ,αγωνιστικές διαδρομές με πλήρη εξοπλισμό ασφάλειας ,προχώρησαν και στην χρονομέτρηση των διαδρομών , δίνοντας την “νότα” του ανταγωνισμού μεταξύ των οδηγών.
Η αναβολή ( ΔΥΣΤΗΧΩΣ) ΤΟΥ RALLY SPRINT ΚΟΡΙΝΘΟΥ άφησε πολλούς οδηγούς περίλυπους που στερήθηκαν τον αγώνα , και κάποιοι από αυτούς μαζί με αρκετούς που θέλουν μα προπονηθούν ενόψει των επερχόμενων χωμάτινων rally, θα βρεθούν το Σ/Κ 5 & 6 Μάρτιου στην πιστά , δημιουργώντας “καυτή” ατμόσφαιρα.
Γι ‘αυτο η RALLY RENT αποφάσισε να επιβραβεύσει με έπαθλο ( ένα γεύμα και χρηματικό έπαθλο 60 ευρώ)τον αγωνιζόμενο που θα γράψει τον καλύτερο χρόνο.
Ο καιρός θα είναι κατάλληλος για εκδρομή με την οικογένεια , οπότε πάμε να “μαρσάρουμε” στο Διαδρόμιο , είτε στην πιστά ,είτε στο εστιατόριο απολαμβάνοντας παραδοσιακές σπεσιαλιτέ του μεγίστου Ηρακλή….