Κέρδισαν εμπειρία οι Αλέξανδρος και Παναγιώτης Ρουστέμης στο Gymkhana

Ένας Αγώνας εντελώς διαφορετικός από ότι ήξεραν μέχρι σήμερα δεν θα μπορούσε παρά να προσθέσει ακόμα ένα σκαλί εμπειρίας στην οικογένεια Ρουστέμη. Ο μπαμπάς Αλέξανδρος και ο γιός Παναγιώτης συμμετείχαν στον Τελικό του Gymkhana Grid στον Μαραθώνα αφού είχαν περάσει και οι δύο από τα προημιτελικά του Λουτρακίου.

Ο Αλέξανδρος χρόνια στο “κουρμπέτι” με πολλές διακρίσεις αλλά και νίκες δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις συνθήκες ενός Αγώνα εντελώς διαφορετικού με αυτούς που γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Αντίθετα ο Παναγιώτης που έλαβε μέρος σε επίσημο Αγώνα για πρώτη φορά τα κατάφερε λίγο καλύτερα αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η Ομάδα έκανε τεράστια προσπάθεια και της αξίζουν πολλά μπράβο ώστε να μπορέσει να προετοιμάσει και τα δύο αυτοκίνητα για έναν Αγώνα έξω από τα νερά τους.  Η Roustemis Racing θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την ProAction Racing και την Monster Εnergy για τη μεγάλη ευκαιρία ώστε οδηγοί και θεατές να απολαύσουν από κοντά τους ΘΡΥΛΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.

Ευχαριστούν τους Χορηγούς Friends Café ολοι οι καφεδες 1€ Αχεπα Βελο Κορινθιας Pitas εξέλιξη γεύσεων Μαραθώνας Ρεκτιφιε Original Μιχαλης Παρασυρακης Αθηνα AutoVparts Παπαδημητριου Aνταλλακτικα Κορινθος Racing Star Νικος & Γωγω Κουτσουδακη Avin Μιχαλης Αντιμησαρης πρατηριο καυσιμων Μαραθωνα Wash by AUTO GLYM Κορινθος ΜΗΛΙΟΣ Ελαστικα Βραχατι Κορινθιας Φαρμα Μητσοπουλος, για την πολύτιμ,ή στήριξη της ομάδας. Κτεο Ισθμος Κορινθιας Πιτσακης Auto Roustemis Service Parts Cosworth Rally Rent Car