Κανονισμός και Αίτηση 1ου UNDERGROUND PMS

Το 1o Underground PMS  θα διοργανωθεί από την ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας), με αφορμή τα 20 χρόνια από την ίδρυσή της και την επιτυχημένη & συνεπή πορεία της στον χώρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 , στο 2ο υπόγειο parking  της VESO MARE, το 1ο  UNDERGROUND PMS θα δώσει μια άλλη πνοή στον χώρο της βελτίωσης, με την στατική παρουσίαση  ιδιαίτερων οχημάτων που μπορεί το κοινό θα μπορεί να απολαύσει εντελώς δωρεάν.

Το 1ο UNDERGROUND PMS, σε γενικές γραμμές είναι η χειμωνιάτικη συνέχεια του  θεσμού, (Patras Motor Show (P.M.S), το οποίο θα διεξαχθεί στον συγκεκριμένο στεγασμένο χώρο. Στόχος και σκοπός της Εκδήλωσης είναι η αναβάθμιση της οδηγικής παιδείας του συνόλου,  η διάδοση του Ήθους και του Πολιτισμού σε σχέση με τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό αλλά και η ανάπτυξη της Τουριστικής κίνησης της περιοχή μας.

Οι σημαντικές διαφορές από το γνωστό σε όλους μας PMS, είναι:

  • Οι Συμμετοχές θα έχουν πολύ μικρό αριθμό λόγο του περιορισμένου χώρου
  • Οι Συμμετέχοντες θα επιλεχθούν από την Οργανωτική Επιτροπή της ΦΙΛΜΠΑ μετά από σχετική αξιολόγηση

Από το 1ο UNDERGROUND PMS δεν θα λείψουν τα πρωτότυπα events, οι διαγωνισμοί & τα πολλά δώρα.

Μερικοί από του βασικούς κανόνες του 1ου Underground PMS είναι :

  • Όποιος συμμετέχοντας δεν σεβαστεί τον χώρο που μας φιλοξενεί θα αποβάλετε άμεσα από την Εκδήλωση
  • Κατά την προσέλευση εντός του χώρου της Εκδήλωσης τα οχήματα δεν θα αναπτύσσουν ταχύτητες μεγαλύτερες των 5χλμ.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η μετακίνηση των Οχημάτων από την αρχική θέση στάθμευσης χωρίς την εντολή της Οργανωτικής Επιτροπής
  • Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία του κινητήρα κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης
  • Απαγορεύεται αυστηρά η λειτουργία των ηχοσυστημάτων των οχημάτων
  • Όποιος συμμετέχοντας δεν συμμορφώνεται με τους Κανονισμούς και τις υποδείξεις της Οργανωτικής Επιτροπής θα αποβάλετε άμεσα από την Εκδήλωση

 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την Εκδήλωση θα ανακοινωθούν σύντομα μαζί με τον Κανονισμό της Εκδήλωσης και την Αίτηση Συμμετοχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν φτάνει για την υποστήριξη και την βοήθεια που μας παρέχει η VESO MARE Πάτρας την οποία και ευχαριστούμε θερμά.

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ