Οι Απονομές της ΟΜΑΕ για το 2017

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Λ. Δημητρίου Βικέλα 52, Χαλάνδρι (παράδρομος ανοδικού ρεύματος Λ. Κηφισίας, πριν την έξοδο προς ΟΑΚΑ), πραγματοποιήθηκαν οι Απονομές για το 2017 από την ΟΜΑΕ.

Οι διακριθέντες του 2017, στους αγώνες αυτοκινήτου και καρτ, βραβεύτηκαν στην ετήσια τελετή απονομής, με τους οδηγούς να δίνουν το παρόν σε καθολικό ποσοστό.

Παρά τα προβλήματα που ταλανίζουν τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό γενικότερα το κλίμα ήταν πολύ θερμό, ενώ τα πειράγματα μεταξύ των “αντιπάλων”, είχαν κυρίαρχο ρόλο.

Χρέη παρουσιαστή στην εκδήλωση είχε αναλάβει ο κ. Νίκος Παπασταθόπουλος τον οποίο ξεκούρασε και βοηθούσε ο κ. Νίκος Πασσαλής κατά την διάρκεια της πολύωρης τελετής. Πρώτος που ανέβηκε στο βήμα δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δημήτρη Μιχελακάκη, ο οποίος καλωσόρισε τους επισκέπτες και αναφέρθηκε εν συντομία σε θέματα που αφορούν το 2018.

Ο επόμενος που πήρε μικρόφωνο δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Πρόεδρο του ΣΟΑΑ κ. Μάριο Ηλιόπουλο ο οποίος έβγαλε ένα σύντομο και περιεκτικότατο λόγο για τα κακώς κείμενα, αλλά και τις θετικές ματιές προς το μέλλον.

(Την ομιλία του κ. Ηλιόπουλου μπορείτε να την διαβάσετε ΕΔΩ)

Η διαδικασία κύλησε όσο γινόταν πιο γρήγορα ώστε να διαρκέσει όσο το δυνατόν λιγότερο (δόθηκαν περίπου 550 έπαθλα) με τους οδηγούς να παραλαμβάνουν τα Έπαθλά τους, για την Αγωνιστική χρονιά του 2017.

Δείτε το πλήρες φωτογραφικό άλμπουμ ΕΔΩ