Η FORTUNE MOTORSPORT στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Η FORTUNE MOTORSPORT βρέθηκε στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών στις 2,3 και 4 Σεπτεμβρίου με 6 οδηγούς οι οποίοι έκαναν δοκιμές με τα μονοθέσια GLORIA B5.

Οι δοκιμές ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία μιας και τα μονοθέσια λειτούργησαν άψογα, οι συνθήκες ήτανε ιδανικές με θερμοκρασία γύρω στους 35oC και υγρασία που κυμάνθηκε στο 40%.
Ολοκληρώθηκαν συνολικά 40 σκέλη των 20 λεπτών.
Τα slick ελαστικά ΤΟΥΟ RS1 μέτριας γόμας λειτούργησαν άψογα στις καρικές συνθήκες και στην κατάσταση της πίστας.

Την ημέρα της Κυριακής η πίστα ήτανε σε καλύτερη κατάσταση, οι οδηγοί πλέον πιο έτοιμοι και οι χρόνοι που έγιναν ήταν χαμηλότεροι.

Ο Τσίμπρης Δημήτρης στην 1η του επαφή με μονοθέσια έκλεψε τις εντυπώσεις, εξοικειώθηκε άμεσα και οδήγησε πολύ σωστά. Ο Τσίμπρης προσαρμόστηκε εύκολα σε κάποιες ιδιαίτερες τεχνικές χειρισμού του μονοθεσίου. Μεταφέροντας απόλυτα τα δεδομένα του μονοθεσίου στους μηχανικούς και με τις ανάλογες αλλαγές που έγιναν στο set-up, σκέλος με το σκέλος κατέβαζε χρόνο και κατάφερε να κάνει ταχύτερο γύρο στο 1.20,65 στα συνολικά 200 λεπτά οδήγησης που ολοκλήρωσε.

Ο Giordano Francesco παρόλο την μόλις 9μηνη ενασχόληση του με το καρτ και την 1η του επαφή με το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες του και γύρισε στο 1.21,60 στα 120 λεπτά οδήγησης που ολοκλήρωσε δείχνοντας ότι εαν έκανε ακόμα μερικά σκέλη θα έριχνε αρκετά τον χρόνο του.

Ο Σγουρός Παναγιώτης στην πρώτη του επαφή με το μονοθέσιο και το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών ολοκλήρωσε 140 λεπτά οδήγησης και γύρισε στο 1.24,65 και έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να κατέβεi πολύ χαμηλότερα επικρατώντας άνετα και στην άτυπη μονομαχία που είχε με τον Γεωργάνα.

Ο Γεωργάνας Δημήτρης γύρισε στο 1.26,10, ο Λίτσας Νίκος στο 1.26,20 και ο Παπαβασιλείου Βασίλης στο 1.32,60.

Ο team manager Παπαμιχάλης Γιώργος δήλωσε ενθουσιασμένος και απόλυτα ικανοποιημένος από την προσαρμογή, εξέλιξη και συνεργασία όλων των πιλότων που συμμετείχαν και απόλυτα ευχαριστημένος από την προετοιμασία και την λειτουργία των μονοθεσίων GLORIA B5.

Την αποστολή δεν μπόρεσε να ακολουθήσει ο Σωτηρόπουλος Χρήστος, τεχνικός διευθυντής της Formula GLORIA Hellas λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων όπου τον αντικατέστησε επάξια ο μηχανικός της ομάδας Ταγκόπουλος Βαγγέλης που αναπεξήλθε απόλυτα επιτυχημένα στην τεχνικές ρυθμίσεις των μονοθεσίων.

Το αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών σε συνδυασμό με την πόλη μας χάρισαν μοναδικές στιγμές οδηγικής απόλαυσης, χαλάρωσης και ωραίου φαγητού.

Επόμενη αποστολή της FORTUNE MOTORSPORT στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών τον ερχόμενο Νοέμβριο.