Το Fast and Furious γίνεται The Fate of the Furious

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η επόμενη ταινία της σειράς Fast and Furious θα ονομάζονταν Fast 8. Αλλά όπως αποκαλύπτει το trailer, τελικά θα λέγεται The Fate of Furious. Που σημαίνει η μοίρα των… Της παρέας του Vin Diesel τέλος πάντων.

Άλλαξαν εντελώς τα “σενάρια” περί ονομασίας της 8ης λατρεμένης μας ταινίας “fast and furious” και τελικά θα λέγεται “The Fate of the Furious”.

Πιο κάτω θα παρακολουθήσετε ένα teaser τρέιλερ όπου αποκαλύπτετε ο τίτλος της νέας ταινίας, το οποίο μόλις κυκλοφόρησε. Αυτά που ξέραμε μέχρι πριν λίγες ώρες ήταν πως η ταινία θα ονομαζόταν “Fast 8”, αλλά τελικά κάναμε λάθος.

Το κλιπ περιλαμβάνει πραγματικές σκηνές από την επερχόμενη ταινία όπου και παρουσιάζουν έναν αγώνα drag και μια επική καταδίωξη όπου περιλαμβάνει snowmobiles, μεγάλα πυροβόλα όπλα και, φυσικά, μια τεράστια έκρηξη.

Τα κύρια μέρη της ταινίας διεξάγονται στην Κούβα και την Ισλανδία και προβλέπεται να είναι άκρως εντυπωσιακά, αφού ο σκηνοθέτης F. Gary Gray χειρίζεται το τεράστιο καστ με ονόματα όπως Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν, Scott Eastwood ενώ ο Jason Statham επιστρέφει στο καστ.

Υπομονή μέχρι της 14 Απριλίου για την πρεμιέρα

ΠΗΓΗ : http://www.carbuzz.com/