Έτοιμος ο Σπύρος Κολόκας για το 4ο TRC

Η Start Line σε συνεργασία με την Art Of Speed συνδιοργανώνουν τον 4ο αγώνα του θεσμού TRC (χωμάτινη ατομική χρονομέτρηση) στην γνωστή πλέον σχεδιασμένη ειδική διαδρομή στο Δ.Δ Γρύλλο στις 26 & 27 Αυγούστου 2017.

Ο Οδηγός από την Ζαχάρω Σπύρος Κολόκας είναι έτοιμος για μία ακόμα συμμετοχή στον επιτυχημένο θεσμό με στόχο το βάθρο και την συλλογή πολύτιμων βαθμών για την συνέχεια του Επάθλου, αφού η πρώτη θέση στην κατηγορία έως 1400 του ανήκει μέχρι στιγμής.

Ο Σπύρος θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει σε όλη του την προσπάθεια, όπου χωρίς την βοήθειά τους η συμμετοχή στο έπαθλο θα ήταν αδύνατη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις εταιρείες : Σάσσαλος Dynocenter – Μπαντούνας τροφίμα – optical gallery Τερζής Γιώργος – Τερζής ζωοτροφές – Elin Αγγελόπουλος – Esquina cafe Ζαχάρω – Barcode Ζαχάρω -WIND Ζαζάρως. Επίσης στην Koufos Racing Team που είναι δίπλα μου σε όλους τους αγώνες και φυσικά στον Δημητρη τον Δημητροπουλο για την παραχώρηση του αυτοκινήτου, αλλά και στο automotopatras.gr που είναι ο χορηγός επικοινωνίας μου.