Έσπασε κάθε ρεκόρ η προσέλευση στο 6o Patras Motor Show

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και την Αντιπεριφέρεια Νομαρχιακής Ενότητας Αχαίας και υπό την Αιγίδα του Δήμου Πατρέων, την υποστήριξη του Ο.Λ.ΠΑΤΡΩΝ ΑΕ., του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ και του ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ διοργάνωσε το 6ο Patras Motor Show στον Μόλο της Αγ. Νικολάου στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου 2016.

Για ακόμα μία χρονιά η Πανελλήνια Έκθεση Οχημάτων της Πάτρας, έδωσε τον παλμό του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού σε ολόκληρη την Ελλάδα, με το PMS να προβάλει κάθε μορφής Μηχανοκίνητο Όχημα με ιδιαίτερη έμφαση στα Οργανωμένα CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών, τα Αγωνιστικά αυτοκίνητα, τις Αντίκες, τις Φόρμουλες, τις Ιδιοκατασκευές και τα Ιστορικά οχήματα.

Άξιο λόγου είναι πως η επισκεψημότητα ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ αγγίζοντας τους 50 χιλιάδες επισκέπτες το διήμερο, κάτι που δημιούργησε ευχάριστο πονοκέφαλο στην Οργανωτική Επιτροπή.

Μερικές από τις ιδιαίτερες παρουσίες ήταν η Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών, ο κάτοχος του Παγκόσμιου Ρεκόρ Dragster “Casper”, τα αγωνιστικά που πρωταγωνιστούν στα Ελληνικά Πρωταθλήματα αλλά και τα Φιλανθρωπικά Ιδρύματα, το Χαμόγελο του Παιδιού, η Κιβωτός Αγάπης, το Χέρι – Χέρι, η Δράση και η Πρόσβαση.

Το Σάββατο την παράσταση έκλεψαν η Σχολή Χορού «Κατσίκης dance», το Συγκρότημα Dis Arestoi και η χορεύτρια Ελένη Ματζουράνη με την παρτενέρ της Κατερίνα Παπασσίκα, ενώ την Κυριακή το db contest, ο διαγωνισμός  “QUESTIONS & MOTORS” και οι απονομές κέρδισαν τις εντυπώσεις. Την λήξη «σφύριξε η Pop Γιούλη Ασημακοπούλου μετά τις απονομές.

Το υγρό στοιχείο δεν έλειψε και φέτος αφού η Οργανωτική Επιτροπή συνεργάστηκε άψογα με το Λιμεναρχείο και ο Πρωταθλητής Αντώνης Γατσούλας (free style), ο Γρηγόρης Αργυρόπουλος (free style), και ο Νίκος Κορδαλής (new SEA-DOO) έδωσαν μια διαφορετική νότα με δύο “παραστάσεις” μέσα στο διήμερο.

Αίσθηση σε όλους τους παρευρισκομένους έκανε η “απουσία” των Τοπικών Αρχών πέραν του Αντιπεριφερειάρχη κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου και του νέου Λιμενάρχη κ. Κυριακουλόπουλο Δημήτριο οι οποίοι στήριξαν την Εκδήλωση από την πρώτη στιγμή.

Χορηγοί Εκδήλωσης : CAFÉ MOLOS, E-PUMPS , WURTH, LOUX, ALFA HELLAS SECURITY, KATSIKIS DANCE

Χορηγοί επικοινωνίας :

TV: SUPERB,

ΡΑΔΙΟ: ΣΚΑΪ 89,4 , ΜΕΛΩΔΙΑ 100.4 FM,  ΠΑΛΜΟΣ 103,7 FM,

SPORT 24 104.1 FM,

Εφημερίδες : ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ , MATCH AXAIAS,

Περιοδικά: 4 ΤΡΟΧΟΙ, TRIP

Iστότοποι: 4TROXOI.GR, AUTOMOTOPATRAS.GR, THEBEST.GR, PATRASEVENTS.GR, TEMPO24GR,  SKAIPATRAS.GR,  NIGHTSTORIES.GR