Επιστροφή στα “πάτρια” εδάφη για το Ακρόπολις

Το φετινό ράλι Ακρόπολις που προσμετρά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ERC), με ημερομηνία τέλεσης το χρονικό διάστημα 6-8 Μαΐου, ανακοινώθηκε τελικά πως θα διεξαχθεί στα “πάτρια” εδάφη. Μετά από 6 χρόνια λοιπόν ο Εθνικός μας Αγώνας επιστρέφει στην Λαμία και οι πρώτες εντυπώσεις του φίλαθλου κόσμου είναι θετικότατες.

Μέχρι και πριν λίγες ημέρες γνωρίζαμε πως ο αγώνας θα έχει επίκεντρο το Λουτράκι, κάτι που όμως άλλαξε με μια ανακοίνωση του Δημοσιογράφου Στράτου Φωτεινέλη στο Star Κεντρικής Ελλάδος. Ο γνωστός Δημοσιογράφος έκανε γνωστή αυτή την εξέλιξη τη στιγμή μάλιστα που το μόνο που γνωρίζαμε ήταν πως ….. “ζητείτε χορηγός”.

Θετική εξέλιξη φαίνεται να είναι η συμφωνία μεταξύ της ΟΜΑΕ και των Τοπικών Αρχών αφού με την στήριξη και του Περιφερειάρχη κ. Μπακογιάννη τα πράγματα φαίνεται να είναι θετικότατα. Ο κ. Μπακογιάννης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως είναι διατεθειμένος να συμβάλλει και οικονομικά για να επιστρέψει ο αγώνας στην Στερεά Ελλάδα.

Στοίχημα τώρα η διοργάνωση του αγώνα μέσα σε σχεδόν 2 μήνες. Ακατόρθωτο σίγουρα όχι αφού έγινε και πέρυσι και μάλιστα σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Άντε να ξαναδούμε τον αγώνα μας εκεί που του αξίζει.