Επετειακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού στο κέντρο της Πάτρας

Η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.) διοργανώνει την Πέμπτη 10 Μαρτίου με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από το 1ο Αποκριάτικο Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού που τελέστηκε το 1966 από τον Δήμο Πατρέων την Λέσχη του ΟΤΕ και τη Shell, ένα επετειακό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με παλαιά μηχανοκίνητα οχήματα 25ετίας και παλαιότερα (το πιο παλιό όχημα της Λέσχης χρονολογείται από το 1936!!!).

Στο Επετειακό αυτό Κυνήγι Θησαυρού μπορούν να συμμετάσχουν Μέλη της Λέσχης και μη, με την προϋπόθεση ότι τόσο το όχημα όσο και το Πλήρωμα είναι μεταμφιεσμένα και ότι η μεταμφίεση του οχήματος δεν αλλοιώνει τις διαστάσεις και τη γενική του εικόνα, ενώ το θέμα της μεταμφίεσης είναι ελεύθερο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει πομπή των οχημάτων που συμμετέχουν από την Πλατεία Ομονοίας – συνοδεία του Μουσικού Άρματος του Δήμου Πατρέων – μέχρι την Πλατεία Γεωργίου, όπου στις 19.15 γίνεται η έναρξη του Κυνηγιού με τη ραδιοφωνική μετάδοση των θεμάτων, ενώ η λήξη σημαίνει περίπου τρεις ώρες αργότερα με την παράδοση της σακούλας των θεμάτων. Στον ίδιο χώρο που γίνεται η παράδοση των θεμάτων πραγματοποιείται αμέσως μετά και το Πάρτι των Κυνηγών με την Απονομή των Βραβείων.

Το αναλυτικό Πρόγραμμα της Εκδήλωσης περιλαμβάνει:

17.00-18.00 Προ-Συγκέντρωση των οχημάτων στο Parking του Παμπελοποννησιακού Σταδίου – Επιβεβαίωση συμμετοχών.
18.00-19.00 Εκκίνηση διαδρομής προς Γούναρη – Πλ. Ομονοίας – Πλ. Γεωργίου
19.15  Μετάδοση Θεμάτων – Έναρξη Κυνηγιού
22.00 – 22.30 Παράδοση θεμάτων
23.00 Βραβεύσεις – Πάρτι Κυνηγών

Aιτήσεις συμμετοχής μαζί με τον Κανονισμό του Κυνηγιού παραλαμβάνονται από το Κιόσκι του Εμπορικού Συλλόγου στην Πλ. Γεωργίου στις κάτωθι ημέρες: Πέμπτη 3/3, Παρασκευή 4/3, Δευέρα 7/3, Τετάρτη 9/3 από τις 6μ.μ-8μ.μ. και Σάββατο 5/3 από τις 11π.μ.-1μ.μ., καθώς και από το site της Λέσχης www.eliaclub.gr., ενώ πληροφορίες δίνονται από τα τηλέφωνα 6932661077 (Ν. Τζελέπης) & 6977330514 (Η. Κωνσταντάτος). Το κόστος συμμετοχής έχει οριστεί στα E15 για τα τετράτροχα και E10 για τα δίτροχα και τα ταμειακώς ενήμερα Πιστοποιημένα Μέλη της Λέσχης, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της εκδήλωσης. Χορηγοί του επετειακού Κρυμμένου Θησαυρού είναι το κατάστημα Μπιζ, τα καταστήματα Δούβρης, Dur και το Mondo Bowling.

Οργανωτής του Επετειακού Θησαυρού είναι η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Ι.Α.) μέλος της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ, με την υποστήριξη του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας και υπό την αιγίδα του Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας.