Επαμεινώνδας Φατούρος : Η Ομοσπονδία δεν «ανήκει» σε κανένα πρόεδρο με την αντίστοιχη «αυλή» του

Ο Επαμεινώνδας Φατούρος με επιστολή του ανακοιώνει την Υποψξφιότητά του για το ΔΣ της ΟΜΑΕ :

Αγαπητοί συνεργάτες

 Η παρούσα επιστολή έχει σκοπό την αιτιολόγηση της υποψηφιότητας μου και μια μικρή ενημέρωση των απόψεων μου για την στήριξη σας.

Ομολογώ πως δεν είχα σκοπό και διάθεση να ασχοληθώ με τα διοικητικά, γιατί η πολιτική δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου (αν και νομίζω πως δεν έχει θέση στην ομοσπονδία μας) και ήταν και ο λόγος που δεν έβαλα υποψηφιότητα για το ΔΣ στις προηγούμενες εκλογές .

 Όμως η αντιμετώπιση της απερχόμενης διοίκησης σε όλα τα θέματα της εξελεγκτικής επιτροπής στην οποία με την ψήφο σας συμμετείχα (δυστυχώς δεν σας έδωσαν τα περιθώρια χρόνου να μελετήσετε την έκθεση μας ούτε τα παραστατικά αυτής) , καθώς και η  πρόσφατη ύποπτη άρνηση τους για έλεγχο και οικονομικό απολογισμόπρο εκλογών(δεν υπάρχει κανένα παρόμοιο περιστατικό σε καμία ομοσπονδία)  σχεδόν με υποχρεώνουν να προσπαθήσω μαζί με σοβαρούς συνεργάτες να διορθώσουμε και να σώσουμε ότι μπορέσουμε από την Ομοσπονδία μας.

 Γνωρίζετε ότι  με πολύ κέφι και επιμονή προσπάθησα για την αθλητική αναγνώριση , και με αγάπη προσφέρω τις υπηρεσίες μου μέσα από την επιτροπή αναβάσεων και στους αγώνες που είμαι αγωνοδίκης και παρατηρητής.

 Φύγαμε από το καθεστώς «ΕΛΠΑ», αλλά δυστυχώς κρατήσαμε μόνον τα κακώς κείμενα ! Έπαρση ,εγωισμός, παράτυπες συναλλαγές ,καμία διαφάνεια στα οικονομικά ,υποσχέσεις και περιφρούρηση των ημετέρων είναι τα χαρακτηριστικά της απερχόμενης διοίκησης. Παλιές συνήθειες.

 Έχουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα (παρέλαβαν 350.000 € και σήμερα είμαστε χρεωμένοι δεν γνωρίζουμε πόσο) από κακή διαχείριση ανθρώπων που θεώρησαν «κτήμα τους» τα χρήματα των αγωνιζομένων και των σωματείων.

Οι εκκρεμότητες πολλές και ο χρόνος ελάχιστος για να επανορθώσουμε τα λάθη του 2015-2016.

 Ας κοιτάξουμε τους δικούς μας αγώνες , όλα τα σωματεία ανεξαρτήτως τοποθεσίας και μεγέθους και ας μην θέλουμε μόνον (με το οποιοδήποτε κόστος) να κρεμάσουμε την διαπίστευση του(ευρωπαϊκού) RALLY ACROPOLIS για να αναγνωριστούμε σαν «στέλεχος» αδιαφορώντας αν ταυτόχρονα «καταδικάζουμε» ταμειακά την Ομοσπονδία μας.

Έχετε αναλογιστεί εάν τα χρήματα που διέθεσαν αλόγιστα για το (ευρωπαϊκό) RALLY ACROPOLIS και όχι μόνον ,τα είχαν χρησιμοποιήσει για οικονομική στήριξη των σωματείων, που θα ήταν το επίπεδο των ελληνικών αγώνων ;

 Οι  αγώνες αυτοκινήτου είναι δικαίωμα όλων των σωματείων( μην σας επηρεάσουν σκέψεις η απειλές για την ανάθεση τους) και είναι υποχρέωση της Ομοσπονδίας να στηρίξει οικονομικά όλους ανεξαιρέτως , να έχει πλήρη διαφάνεια στις συναλλαγές της με μηνιαίο δημοσιευμένο οικονομικό απολογισμό και ανοιχτές τις πόρτες της για κάθε συζήτηση και σκέψη.

 Η Ομοσπονδία είναι πολύτιμο απόκτημα και δεν «ανήκει» σε κανένα πρόεδρο η αντιπρόεδρο με την αντίστοιχη «αυλή» τους.

 Θυμηθείτε η ψήφος είναι απόρρητη και εμπιστευτική κα η επιλογή σας για το καλό της Ομοσπονδίας και μόνον.

 

Ευχαριστώ

  Επαμεινώνδας Φατούρος

    Αρχιτέκτων Μηχανικός