Ενιαίο Skoda 2017 : Τιμές και λεπτομέρειες

Έφτασαν στα αυτιά μας επίσημες πλέον πληροφορίες για το Ενιαίο του 2017 με Skoda Fabia Active 1.2 δια στόματος Νίκου Περατινού ο οποίος έχει το αναλάβει με την πλήρη υποστήριξη του Προέδρου ΣΟΑΑ κ Μάριου Ηλιόπουλου και του ΔΣ του ΣΟΑΑ

Ο κ. Περατινός ήρθε σε επαφή με τους ανθρώπους της Kosmocar και με εταιρείες aftermarket εξοπλισμού ώστε τα νέα Skoda να εξοπλιστούν με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για τις ανάγκες του Πρωταθλήματος.

Η διαδικασία είναι ακόμα στις συζητήσεις αλλά μπορούμε με ασφάλεια να μεταδώσουμε πως το κόστος του Αυτοκινήτου θα είναι κάτω από 10.000 ευρώ (από 14.000 που είναι η λιανική τιμή), ενώ το «πακέτο» του απαραίτητου Αγωνιστικού εξοπλισμού (κάθισμα, ζώνες, cage, πυρόσβεση, τιμόνι, κώνος, λάστιχα, αναρτήσεις) θα είναι περίπου στα 2000 ευρώ. Όπως καταλαβαίνετε το κόστος δεν θα ξεπερνά συνολικά τα 12.000 ευρώ κάτι που το κάνει πολύ ελκυστικό.

Στα πολύ θετικά συγκαταλέγεται η Εργοστασιακή Εγγύηση για 5 χρόνια !!!! (παρά της Αγωνιστική χρήση), ενώ είναι δεδομένη και η δυνατότητα αγοράς του Skoda Fabia μέσω χρηματοδότησης η οποία θα έχει μια τυπική προκαταβολή με την δυνατότητα πολλών δόσεων.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει 110 άλογα εργοστασιακή ιπποδύναμη με κινητήρα 1200 κυβικών turbo, ο οποίος θα παραμένει ως έχει με αυστηρό έλεγχο και στην χαρτογράφηση του εγκεφάλου από την kosmocar. .

Στόχος είναι να συγκεντρωθούν αρκετά αυτοκίνητα ώστε να δημιουργηθούν 2 κατηγορίες για τις αναβάσεις και τις πίστες με κριτήριο την ηλικία του οδηγού, αλλά και να δοθεί η δυνατότητα με μία ειδική κατηγορία τα αυτοκίνητα να συμμετάσχουν και στα ραλλύ.

Η Kosmocar και ο Πρόεδρος του ΣΟΑΑ κ. Μάριος Ηλιόπουλος μέσο του κ. Νίκου Περατινού, έχουν καταβάλει μια υπεράνθρωπη προσπάθεια για να δοθεί μια μοναδική ευκαιρία σε πολλού παλιούς και νέους οδηγούς να συμμετάσχουν σε Αγώνες με πολύ χαμηλό κόστος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε.

Ελπίζουμε πως σύντομα θα έχουμε και άλλα νέα με πιο συγκεκριμένες πληροφορίες, αφού πραγματικά το ενδιαφέρον έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.