Ένα “Προεδρικό” EVO έρχεται στην Formula Saloon Turbo το 2017

Ακόμα μια πολύ δυνατή συμμετοχή ετοιμάζεται για την Formula Saloon Turbo του 2017. Ο Πρόεδρος της ΑΛΕΖ (Αγωνιστική Λέσχη Ζακύνθου) Μαλούχος Ανδρέας εμπιστεύτηκε το Mitsubishi EVO 8 του, στην Peteformance και την Karagiannis Exhaust ώστε να μετατρέψουν το «μαμά» EVO σε διεκδικητή του βάθρου για την FST.

Η δουλειά που έχει γίνει είναι πραγματικά εντυπωσιακή με βασικά χαρακτηριστικά την ασφάλεια αλλά και την έντονη μείωση του εργοστασιακού υπέρβαρου Ιαπωνικού αμαξώματος. Το Roll Cage είναι πραγματικό στολίδι και παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στον οδηγό και ιδιοκτήτη του, όπου μαζί με τον νέο Αγωνιστικό εξοπλισμό (κάθισμα, ζώνες 6 σημείων, κά) έχουν κάνει το εσωτερικό του 8αριού εντελώς μάχιμο.

Το ελάφρωμα των θυρών με αντικατάσταση των τζαμιών με πλαστικά και την έντονη αφαίρεση όλων των «περιττών» εξαρτημάτων τους, έχουν δώσει ένα μεγάλο συν, αφού ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των EVO είναι το μεγάλο βάρος τους.

Το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλη βελτίωση σε φρένα και αναρτήσεις. Για το μηχανικό σύνολο δεν θα σας δώσουμε πληροφορίες, δημιουργώντας σας περιέργεια, για να πάμε όλοι μαζί στο πρώτο του Αγώνα με το νέο έτος, να το απολαύσουμε.

Καλή αρχή Πρόεδρε.