ΕΛΙΑ : Το Επετειακό Κυνήγι Κρυµµένου Θησαυρού

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, µε το Επετειακό Κυνήγι Κρυµµένου Θησαυρού, µε την ονοµασία «Ευτυχείτε», επεχείρησε εκτός από την αναδροµή στο αρχικό Κυνήγι Κρυµµένου Θησαυρού που έγινε πριν από 50 χρόνια, το 1966, να αναδείξει την απλότητα και τη δυνατότητα συµµετοχής των παλαιών-Ιστορικών Αυτοκινήτων-Οχηµάτων στα Καρναβαλικά δρώµενα, µε τη συµµετοχή αυτοκινήτων µελών της αλλά και κατόχων Ιστορικών – παλαιών οχηµάτων, άνω της 25ετίας.

Έτσι µε Κύριο και Κεντρικό Υποστηρικτή τον Εµπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών που συµµετείχε και µε επιπλέον δράσεις στο Καρναβάλι και µε το Open Mall την 10/03/2016, στην Πάτρα έλαβε χώρα ένα Κυνήγι Κρυµµένου Θησαυρού, που ζητούσε από ένα µπικίνι…µε…. ζωντανό περιεχόµενο, µέχρι φωτογραφία υπερήλικης κυρίας, στο κάθισµα των οχηµάτων που συµµετείχαν παρέα µε την ταυτότητά τους.

Τα πληρώµατα εκτός από άλλα στοιχεία που αναζητούσαν µέσα στην πόλη χρειάστηκε να προσκοµίσουν ακόµα και δίπλωµα οδήγησης έκδοσης του 1966!!. Οι πιο πολύ από εσάς, ίσως τα είδατε στο δρόµο ή ακόµα και να βοηθήσατε στις προσπάθειες των πληρωµάτων του «Ευτυχείτε». Θέλουµε, να ευχαριστήσουµε θερµά τον Εµπορικό & Εισαγωγικό Σύλλογο της Πάτρας, που ενστερνίστηκε την προσπάθειά µας και βοήθησε µέγιστα στην αναβίωση αυτή. Ιδιαίτερα τον πρόεδρό του Συλλόγου, κ. Γεώργιο Ρώρο, που όλο αυτό το διάστηµα µας βοήθησε και δηµιούργησε τη θετική ατµόσφαιρα στην παρουσία των Ιστορικών οχηµάτων στο Καρναβάλι της Πάτρας.

Ευχαριστούµε το ∆ΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ και το ∆ήµαρχο κ. Πελετίδη καθώς και τον κ. Νίκο Χρυσοβιτσάνο που µερίµνησαν και για την παραχώρηση της Πλατείας αλλά και για την παραχώρηση του ειδικού οχήµατος που ήταν προποµπός-«τελάλης» της διαδροµής από το Παµπεπολοποννησιακό Στάδιο-Πλατεία Οµονοίας-Πλατεία Γεωργίου, όπου δόθηκε η εκκίνηση-θέµατα, µε πανηγυρικό τρόπο. Θέλουµε να ευχαριστήσουµε τους χορηγούς-δωροθέτες για την προσφορά τους στην εκδήλωσή µας που είναι οι επιχειρήσεις:

ΜΠΙΖΖ (Κανακάρη 185) – DUR (Μαραγκοπούλου 80), Ηλεκτρικά ΔΟΥΒΡΗ (Κανακάρη 54-56), Αυτοκίνηση Πάτρας (ΝΕΟ Πατρών Αθηνών 95),

Επίσης τον χορηγό επικοινωνίας automotopatras.gr και την παροχή οδικής βοήθειας, που ευτυχώς δεν χρειάστηκε πουθενά για τα καλοσυντηρηµένα οχήµατα που συµµετείχαν: Οδική Βοήθεια Καρυώτης.

Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουµε στον ΑΛΥΤ..ΑΡΧΗ µας, κ. ΗΛΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ, µε τις πανέµορφες βοηθούς του και την καταπληκτική φιλοξενία των ανθρώπων και του χώρου του «Royal Theater» – Παλιό Πτωχοκοµείο. Κλείνοντας θα θέλαµε να ευχαριστήσουµε όλα τα πληρώµατα που συµµετείχαν δηµιουργικά, ευφάνταστα και πρωτότυπα και να τιµήσουµε τις Νικήτριες του Θησαυρού κυρίες ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΜΑΡΤΙΝ και ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ ΜΑΡΙΑ, που συµµετείχαν µε ένα DAIHATSU FEROZA του 1990. Ελπίζουµε το 2017, που δεν είναι πολύ µακριά, µε την βοήθεια όλων, να επιτύχουµε ένα ακόµα καλύτερο «Ευτυχείτε» για ακόµα ένα πιο όµορφο Πατρινό Καρναβάλι… Το Καρναβάλι της Ελλάδος…