Έκθεση «Αυτοκίνηση FISIKON 2017»

Η 67η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14-24 Σεπτεμβρίου) ήταν ο προάγγελος των εξελίξεων της παγκόσμιας αγοράς του αυτοκινήτου. Στην Ελλάδα, μετά την Φρανκφούρτη, την σκυτάλη παίρνει η έκθεση-θεσμός τα τελευταία χρόνια «Αυτοκίνηση FISIKON 2017», που θα πραγματοποιηθεί 11-19 Νοεμβρίου στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου (Ελληνικό), αίθουσα Ξιφασκίας. Τα πολλά νέα μοντέλα (πρεμιέρες) που έχουν να παρουσιάσουν οι συμμετέχοντες εισαγωγείς αντιπρόσωποι μετά το Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης, δίνουν μία ξεχωριστή λάμψη και διάσταση ενημέρωσης, σε μια αγορά που τα τελευταία χρόνια δείχνει σημεία μικρής αλλά σταθερής ανάκαμψης. Παράλληλα σε νέους εκθεσιακούς χώρους, θα δώσει εντυπωσιακό παρόν το after market και υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με την συντήρηση και χρήση του αυτοκινήτου. Ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή της ΦΙΛΠΑ που θα εκθέσει στο κοινό μοναδικά αυτοκίνητα που έγραψαν χρυσές σελίδες και δένουν το παρελθόν με το παρόν. Τέλος, τα δωρεάν test drive δίνουν την δυνατότητα στους επισκέπτες να κάνουν συγκρίσεις και να έχουν πληρέστερη εικόνα και πληροφόρηση για την μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να αγοράσουν. Περισσότερες πληροφορίες στο website : http://www.autokinisiexpo.gr/


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σάββατο 11 Νοεμβρίου – Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2017


Ωράριο Λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή : 15.00 – 21.00 Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00


ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ Γενική Είσοδος : 6 € Μειωμένο Εισιτήριο : 3 € (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών. Για τα εκπτωτικά εισιτήρια, απαραίτητη η επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας ανεργίας/πολύτεκνων/ΑμεΑ και ταυτότητας) Παιδιά κάτω των 12 ετών : Δωρεάν


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ


Με λεωφορείο

Α2 Ακαδημία / Βούλα (μέσω Αμφιθέας) – (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά), A1 Πειραιάς / Βούλα (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά), 140 Πολύγωνο / Γλυφάδα (Στάση: 2η Αγ. Κοσμά)


Με τραμ

Πράσινη γραμμή (Νο 5) Σύνταγμα-Βούλα. Μπλε γραμμή (Νο3) ΣΕΦ-Βούλα. Σύνδεση με Mετρό στον σταθμό Σύνταγμα & στον σταθμό Νέος Κόσμος. Σύνδεση με Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο στον σταθμό Π. Φάληρο. Αποβίβαση στη στάση 2η Αγ. Κοσμά και περνάτε από την πεζογέφυρα στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο.


Με αυτοκίνητο


Από Αττική Οδό: Βγαίνετε από την Αττική Οδό στην Έξοδο 8 (E.O. Αθηνών-Λαμίας) και ακολουθείτε κατεύθυνση προς Πειραιά. Στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (Έξοδος ΣΕΦ), στρίβετε προς Γλυφάδα με πορεία προς Ελληνικό, μέσω παραλιακής οδού (Λεωφόρος Ποσειδώνος). Στο ύψος του Αγίου Κοσμά (αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα), στρίβετε αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.


Από Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας ή Αθηνών-Κορίνθου: Στο τέλος της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας (Έξοδος ΣΕΦ), στρίβετε προς Γλυφάδα με πορεία προς Ελληνικό, μέσω παραλιακής οδού (Λεωφόρος Ποσειδώνος). Στο ύψος του Αγίου Κοσμά (αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα), στρίβετε αριστερά στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.


Από Λεωφόρο Βουλιαγμένης: Με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, στρίβετε δεξιά στη Λεωφόρο Αλίμου, στο τέλος της οποίας υπάρχει γέφυρα. Περνάτε κάτω από τη γέφυρα, με αριστερή στροφή προς Ελληνικό/Γλυφάδα, στην παραλιακή οδό (Λεωφόρος Ποσειδώνος). Σε 1,5 χλμ. περίπου, αμέσως μετά τον παλιό αερολιμένα στρίβετε αριστερά στο ύψος του Αγίου Κοσμά, στο φανάρι των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Εκεί είναι η είσοδος των Ολυμπιακών ακινήτων και του Κέντρου Ξιφασκίας.