Εκδήλωση για την ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ από την ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ

Στα πλαίσια της ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης προχώρησε σε δράσεις στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής .

Η 3η τάξη του πρώτου και του 5ου Δημοτικού σχολείου Σπάρτης παρακολούθησαν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από την Τροχαία Σπάρτης με την παρουσία του Διοικητή κ. Καραμπάτου Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης ξεκίνησε σήμερα τις δράσεις το Αναστάσιου, εκ μέρους της Δημοτικής Αστυνομίας από τον κ. Τζανετέα Χρήστο και από την ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ τον Πρόεδρο κ. Λαμπρόπουλο Λάμπρο που επικεντρώθηκε στα μέτρα ασφαλείας που λαμβάνονται στους αγώνες και πως αυτά μπορούν με μεταφερθούν όταν είμαστε επιβάτες σε αυτοκίνητο .
Τα παιδιά έμαθαν την χρησιμότητα , το σκοπό και την αξία της εφαρμογής του ΚΟΚ είτε είμαστε πεζοί είτε ως ποδηλάτες και στη συνέχεια οδήγησαν τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια του πάρκου εφαρμόζοντας αυτά που έμαθαν .
Στη συνέχεια είδαν από κοντά ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο SUBARU STI της ΛΕΣΧΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κάνοντας αρκετές ερωτήσεις για το κάθε τι υπήρχε επάνω στο αυτοκίνητο.