Εγκατέλειψε ο “Μάριο” και … μοίραζε καπέλα

Δυστυχώς ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν κατάφερε να τερματίσει στην Ανάβαση Διονύσου λόγο μηχανικού προβλήματος. Την Κυριακή στο πρώτο σκέλος του Αγώνα μετά την Κ10 το Ford Escort WRC της κατηγορίας Formula Saloon έπαθε μηχανική βλάβη με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον οδηγό να εγκαταλείψει την προσπάθειά του.

Ο οδηγός και Πρόεδρος του ΣΟΑΑ Μάριος Ηλιόπουλος αντί να “στενοχωρηθεί” βγήκε από το αγωνιστικό του και άρχισε να μοιράζει καπέλα και μπλούζες στον κόσμο που δεν σταμάτησε να τον χειροκροτεί.

Διαβάστε και την σχετική ανακοίνωση του Οδηγού :

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους, φίλες που ήρθαν σήμερα στην ανάβαση Διονύσου να απολαύσουν θέαμα και απόλυτους χρόνους.

Δυστυχώς το αυτοκίνητο μας παρουσίασε από τα σκέλη δοκίμων του Σαββάτου κάποια τεχνικά προβλήματα τα οποία δεν μπόρεσαν τελικά να ξεπεραστούν. Παρόλα αυτά το αυτοκίνητο μας (λαμβάνοντας υπόψιν και τα προβλήματα στα χρονόμετρα) έγραψε τον απόλυτο χρόνο στο 1ο σκέλος των δοκιμών.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που ήταν στην Κ11(στην στροφή που εγκατέλειψα) και μου έδειξε την μεγάλη του αγάπη, συμπαράσταση και συναίσθημα, και για αυτούς θα αγωνίζομαι και θα προσπαθώ πάντα να προσφέρω απόλαυση, θέαμα και να μοιράζομαι τη χαρά μου μαζί τους.

Επόμενο ραντεβού πρώτα ο Θεός στην ανάβαση Κύμης στις 14-15 Μαΐου, όπου θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να έχουμε καλά προετοιμασμένο το αγωνιστικό μας αυτοκίνητο.

Με αγάπη και αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
Μάριο