Δύο Πατρινοί στο «Βάπτισμα Πυρός» της Skoda Makris S.A.

Το πρώτο σκέλος του πρωτοποριακού για τα ελληνικά δεδομένα διαγωνισμού «Βάπτισμα Πυρός» της Skoda Makris S.A. ολοκληρώθηκε. Με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία, όλα είναι έτοιμα για την επόμενη φάση, όπου, σε ειδική εκδήλωση, οι τριάντα ένας(!) υποψήφιοι θα «αγωνιστούν» για τρεις θέση πίσω από το τιμόνι ενός Skoda Fabia που θα συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα Ενιαίου το 2018.

Ειδικότερα, το «ραντεβού» έχει οριστεί στην πίστα Kartodromo, το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στις 15:00. Εκεί θα πραγματοποιηθεί μια διαδικασία εξετάσεων, με καθηγητές-εξεταστές για την περίσταση τους Νίκο Ζάχο, Γιώργο Καμιτσάκη και «Στρατισίνο». Η διαδικασία αρχικά περιλαμβάνει οδήγηση με Skoda Fabia παραγωγής και καρτ, αλλά και συνέντευξη. Στη συνέχεια, οι δέκα επικρατέστεροι θα οδηγήσουν ένα αγωνιστικό Skoda Fabia του Ενιαίου. Οι τρεις κορυφαίοι των παραπάνω διαδικασιών θα αποτελέσουν τους αυριανούς οδηγούς της ομάδας Skoda Makris για το 2018. Ακολουθούν τα ονόματα των συμμετεχόντων.

Στην λίστα με τα 32 ονόματα που θα βρείτε πιο κάτω στο νούμερο ένα φιγουράρει και ένα Πατρινό όνομα, αυτό του Γιώργου Λαλιώτη. Ο νεαρός οδηγός της ΦΙΛΜΠΑ μετά την εμπειρία του σε Αγώνες Ατομικής Χρονομέτρησης (Super Lap, GTCC) είπε να δοκιμάσει την τύχη και τις ικανότητές του σε πιο επίσημο επίπεδο.

Ακόμα στο Νο 23 υπάρχει και το όνομα του Ανδρέα Καλυβιώτη. Νέος οδηγός με πολλά χιλιόμετρα εμπειρίας στο χώρο του kart που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος.

 

ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

1. Γιώργος Λαλιώτης

2. Φανούριος Βαγγής

3. Γεώργιος Τσαβδαρίδης

4. Μηνάς Τεμπονέρας

5. Ευστράτιος Γαλανόπουλος

6. Δημήτρης Κοκκινάκης

7. Αναστάσιος Μαγκιρίδης

8. Ευάγγελος-Αδάμ Βούλγαρης

9. Μηνάς Ακεψιμαΐδης

10. Γιώργος Μυστακίδης

11. Παναγιώτης Σταθάτος

12. Συμεών Βράιλας

13. Ιωάννης Αθανασάκος

14. Χαντζής Ευαγγελίς

15. Νίκος Μπίντζος

16. Κωνσταντίνος Γεροντής

17. Αντώνης Μπουραντάς

18. Αντώνης Τόλιας

19. Ιωάννης Πλάντζας

20. Κατερίνα Μπράτσου

21. Παναγιώτης Πολυκάρπου

22. Διονύσιος Καρακίτσος

23. Ανδρέας Καλυβιώτης

24. Μιχάλης Γιώργος

25. Ελευθέριος Κορρές

26. Σπυρίδων Γαλεράκης

27. Ιωάννης Κατσαΐτης

28. Κωνσταντίνος Σταμίρης

29. Βασίλης Σαββίδης

30. Νίκος Παπαδόπουλος

31. Γιώργος Μπράτσος